Δευτέρα , 29 Νοέμβριος 2021

Στα Ειρηνοδικεία κατά των πλειστηριασμών αύριο η ΛΑΕ

Κάλεσμα απευθύνει η Λαϊκή Ενότητα για συγκεντρώσεις αύριο Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στα Ειρηνοδικεία της χώρας, με αιχμή τους πλειστηριασμούς.

Όπως αναφέρει σε γραπτή της δήλωση «με νέες, μεγάλες, ενωτικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη και τους “χουντικής έμπνευσης” νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Όλες και όλοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ. (οδός Κυρ. Λουκάρεως 14)

Δίνουμε ξανά, δυναμικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία

Με νέες, μεγάλες, ενωτικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη και τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την στήριξη όλων των υπολοίπων μνημονιακών κομμάτων, αφού χρησιμοποίησε κάθε μέσον όλο το προηγούμενο διάστημα, για:

-Να πείσει τον ελληνικό λαό ότι η λαϊκή κατοικία και περιουσία είναι προστατευμένες και ότι οι πλειστηριασμοί αφορούν τους μεγάλους οφειλέτες

-Να διασύρει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών με συκοφαντίες ότι τάχα προστατεύει αυτούς, που έχουν μεγάλες περιουσίες

-Να διαλύσει συγκεντρώσεις χρησιμοποιώντας ΜΑΤ και χημικά εναντίον των διαδηλωτών

ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΑ

Μέσα στον πανικό της και προκειμένου να ικανοποιήσει τους τραπεζίτες και τους δανειστές προχώρησε στην ψήφιση “χουντικής έμπνευσης” νόμου για να μπορεί να οδηγεί ακόμα και στη φυλακή τους αγωνιστές και τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Δεν θα τους περάσει

Θα αποτύχουν και αυτή τη φορά.

Οι μέχρι τώρα επιθέσεις όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά αντιθέτως ενδυνάμωσαν το κίνημα με αποτέλεσμα την αποχή των συμβολαιογράφων και την αναστολή πλειστηριασμών σε όλη την Ελλάδα.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά, ούτε οι φυλακίσεις.

Θα προστατεύσουμε τις λαϊκές περιουσίες, που αποτελούν τον μόχθο του ελληνικού λαού.

Και αυτή την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα είμαστε στα Ειρηνοδικεία για να δηλώσουμε πρώτα απ’ όλα ότι τα ιδιώνυμα και οι «χουντικής έμπνευσης» νόμοι δεν θα περάσουν.

Όλοι και όλες στο Ειρηνοδικείο την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, 3 μ.μ. (Κυρ. Λουκάρεως 14)

Ο αγώνας θα φέρει τη νίκη!».

localStorage.clear();


Πηγή