Τετάρτη , 7 Οκτώβριος 2026

Στα Τρίκαλα Κορινθίας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την ιερά μονή του Αγίου Βλασίου στα Τρίκαλα Κορινθίας, επισκέφθηκε αργά το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το τέλος των εκδηλώσεων στο Ξυλόκαστρο, για την εορτή του Πολιούχου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην ιερά μονή ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος και η ηγουμένη της μονής Φιλοθέη Καλδή.

Ο μητροπολίτης Κορίνθου ενημέρωσε τον Προκόπη Παυλόπουλο για την ιστορία του μοναστηριού, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος προς τον μητροπολίτη, τόνισε ότι η Ευρώπη ανακαλύπτει ξανά την χριστιανοσύνη και θα την ανακαλύπτει ακόμα περισσότερο, γιατί όπως είπε, είναι πυλώνας της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Πριν φθάσει στην ιερά μονή του Αγίου Βλασίου, ο Προκόπης Παυλόπουλος σταμάτησε την κοινότητα Ρίζα Κορινθίας, όπου τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι και μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου και του πρόσφεραν δώρα. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ευχαρίστησε και πριν φύγει συνομίλησε για λίγο μαζί τους.

 


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ανδρουλάκης: Για να έρθει αλλαγή πρέπει το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο -Στόχος η Ελλάδα να γίνει μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα

Την πρόθεσή του να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη θέση στις επόμενες εκλογές, ώστε να …

Daily-News.GR