Σάββατο , 2 Δεκέμβριος 2023

Στηβ Μιλάτος: Γιατί τόσο bullying; Τα social media είναι λαϊκό δικαστήριο -Τι λέει για την κατηγορία βιασμού

Σε μια εξομολόγηση για τις στιγμές που βιώνει μετά την καταγγελία για βιασμό από Βρετανίδα τουρίστρια, προχώρησε ο Στηβ Μιλάτος.

Το μοντέλο μιλώντας στο STAR και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε για το πως έχει αλλάξη άρδην η ζωή του και για την «ρετσινιά» που μπήκε δίπλα από το όνομά του, ενώ αναφέρεται και στην απαλλακτική απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας, που ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

«Η απαλλακτική έρχεται μέσω του ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα μιλάνε»

Όπως τόνισε το γνωστό μοντέλο, όλα έγιναν όταν δούλευε σεζόν στη Ρόδο και γνώρισε κάποια κορίτσια στο μαγαζί όπου εργαζόταν: «Σαν δυο ενήλικες προσφέρθηκα να κεράσω ένα ποτό γιατί είχανε τα γενέθλια. Προχωρήσαμε μετά σε ένα άλλο μαγαζί και κατέληξε μετά όλη η ιστορία».

Μετά από την καταγγελία της τουρίστριας, ο Στηβ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, ωστόσο στη συνέχεια μια νέα εισαγγελική πρόταση που ζητάει να πάει σε δίκη: «Η απαλλακτική φαίνεται μέσω του ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους».

Ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, τόνισε πως: «Το διαχειρίζομαι, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Τα αποτελέσματα μιλήσαν από μόνα τους. Όταν η πιο αυστηρή εισαγγελέας απαντάει και λέει ότι δεν χρειάζεται να γίνει δίκη, και το πιστεύει, τώρα το τι έγινε μετά… Θα δείξω εμπιστοσύνη θα περιμένω».

«Προσπαθώ να ξανακερδίσω το όνομά μου. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι»

«Προσπαθώ να το διαχειριστώ, επηρεάζει αρκετά την προσωπική μου ζωή και μετά την καριέρα μου. Στον επαγγελματικό μου τομέα αντιμετώπισα κάποια προβλήματα, έχασα συμβόλαια και συνεργασίες. Κατανοώ ως ένα σημείο αυτές τις αποφάσεις. Από την στιγμή που βγήκε ο εισαγγελέας και μετά δεν τις κατανοώ… Πλέον προσπαθώ να κάνω focus στη δουλειά μου, να ξανακερδίσω το όνομά μου και να συνεχίσω να δουλεύω στο χώρο της μόδας», ανέφερε.

Όσον αφορά τα συμβόλαια και τις συνεργασίες τις οποίες έχασε, είπε: «Δικαιολογημένα διέκοψαν μέχρι ένα σημείo. Το σέβομαι αλλά όταν η εισαγγελέας βγήκε και με απάλλαξε, πίστευα ότι θα συνεχίσω τη δουλειά μου κανονικά. Γιατί ήδη είχε ξεκινήσει να φτιάχνεται. Οπότε μετά έμεινα μετέωρος. Και απλά τώρα περιμένω να τελειώσει όλη αυτή η υπόθεση».

«Είχα κάποιες προτάσεις κάποιες από αυτές ακυρώθηκαν, ακύρωσα κι εγώ κάποιες γιατί επηρεάστηκα ψυχολογικά από την υπόθεση και από τις πιο σημαντικές μου δουλειές, τις οποίες τις ήθελα. Η βασική μου δουλειά είναι το μόντελινγκ. Οπότε να κάνω κάτι δευτερεύον, δεν με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Θέλω να κάνω focus στον εαυτό μου» πρόσθεσε.

«Ο κόσμος έχει γίνει πολύ κακός, τα social media έγιναν λαϊκό δικαστήριο»

Όπως εξομολογήθηκε, ο Στηβ Μιλάτος αν δεν είχε τη μητέρα του κοντά του, δεν θα ήταν τόσο δυνατός να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση και τόνισε πως «δεν έχει να φοβηθεί κάτι: «Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω κιόλας είναι ότι δεν έχω να φοβηθώ κάτι, είμαι αυτός που είμαι, η οικογένεια μου και οι φίλοι μου ξέρουν τί είμαι. Η δικαιοσύνη θα μιλήσει στο τέλος, οι αποδείξεις μιλάνε από μόνες του. Απλά πρέπει να αντιμετωπίσω τον κόσμο, που έχει γίνει πλέον πάρα πολύ κακός».

«Πλέον το κινητό μας έχει δώσει 100 καλά πράγματα και έχει χαλάσει 10 βασικές αξίες των ανθρώπων. Και έχουμε γίνει ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media χωρίς να ξέρουμε βασικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, κατακρίνουμε και λιθοβολούμε τον άνθρωπο απέναντί μας», είπε το μοντέλο και πρώην παίκτης ριάλιτι.

«Μου έστελναν πολύ κακές ευχές. Γιατί τόσο bullying και τον ψυχολογικό βιασμό;»

Όπως αποκάλυψε δέχθηκα σωρεία μηνυμάτων, υβριστικού περιεχομένου: «Τα σχόλια και τα μηνύματα που πήρα τα πρώτα 24ωρα ήταν αρκετά κακά, με πολύ κακές ευχές κιόλας. Δεν μπορώ να καταλάβω εφόσον ο άλλος δεν ξέρει και δεν έχει ολοκληρωμένη γνώμη, γιατί να εκφέρει μια γνώμη για τον άλλον και να του δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα, γράφοντας ένα μήνυμα πίσω από μια οθόνη. Γιατί να κάνει αυτό το bullying και τον ψυχολογικό βιασμό τον οποίο έλαβα εγώ;».

«Μόλις τελειώσει αυτή η υπόθεση, που θα τελειώσει και θα δικαιωθώ, θέλω να σκέφτονται λίγο και τους άνδρες, γιατί πλέον ότι και να πεις το μεταφράζουν διαφορετικά. Κάτι καλό θες να πεις, θα πουν κάτι κακό, κάτι κακό πεις θα βρουν κάτι χειρότερο. Πάντα ο κόσμος θελει να βγάζει κάτι κακό από τον άλλο. Θα πεις καλημέρα, “γιατί να μου πεις καλημέρα”», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχει μπει ρετσινιά δίπλα στο όνομά μου. Ό,τι πω, πλέον το σκέφτομαι δύο φορές»

«Έχει μπει ένα μικρόβιο και μια ρετσινιά δίπλα στο όνομά μου, όπου οποιαδήποτε κοπέλα θα με πάει να με γνωρίσει στους γονείς της, θα της που “δεν προσέχεις λίγο, μήπως και…;”. Εφόσον έχει βγει αυτή η υπόθεση, δεν θα φοβάμαι εγώ σε μια καινούργια σχέση, να είμαι πιο μαζεμένος, που είναι ο ανδρισμός μου μετά; Πως θα δείξω την ανεξαρτησία μου, το ποιος είμαι», πρόσθεσε.

Μάλιστα, τόνισε πως πλέον έχει γίνει «διστακτικό»: «Έχω γίνει διστακτικός σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου. Ό,τι πω, πρέπει πλέον να το σκέφτομαι δύο φορές, δεν έχω αυθορμητισμό πλέον σε πολλά πράγματα. Ό,τι πεις παρεξηγείται πλέον».

Όταν ρωτήθηκε τι κρύβεται πίσω από αυτή την καταγγελία στην οποία προχώρησε η κοπέλα τόνισε: «Αν μπορούσα να είχα καταλάβει ποιος ήταν ο λόγος, θα μπορούσα να ξέρω και τι σκέφτονται οι άνθρωποι και θα είχα προοικονομήσει ήδη την κατάσταση. Όποτε θα είχα καταλάβει τι θέλει αυτή τη κοπέλα. Τώρα δεν μπορώ να μπω μέσα στο μυαλό της».

Την ίδια στιγμή, ανέφερε πως: «Το καλοκαίρι έγιναν αρκετές καταγγελίες βιασμών στη Ρόδο, από τις οποίες οι περισσότερες κατέληξαν να είναι ψεύτικες. Είναι ένα συχνό φαινόμενο».


Πηγή