Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023

Στο Θησείο και με Αθερίδη, Καρύδη, Μαραβέγια και Ζαχαράτο υποδέχεται το 2017 ο δήμος Αθηναίων

Στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων το 2017. Στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αποχαιρετά το 2016 και υποδέχεται τον καινούργιο χρόνο με μία γιορτή μουσικής, σε δύο σκηνές, που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα κορυφωθεί στη 01:00 της νέας χρονιάς.

Η βραδιά ξεκινά στις 22:00 στη μικρή σκηνή με τη Μαριέττα Φαφούτη ενώ στις 22:50 τη σκυτάλη θα πάρει η Μαρίζα Ρίζου. Στη μεγάλη σκηνή με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη στις 23:45 οι Dreamy Whispers δίνουν τον ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ στις 23:50 η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν το εορταστικό καλωσόρισμα για το 2017.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ο δήμαρχος Αθηναίων θα παραλάβει τη σκυτάλη για την υποδοχή του νέου έτους. Πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον αθηναϊκό ουρανό και η γιορτή θα συνεχιστεί.

Αμέσως μετά ο Κωστής Μαραβέγιας συναντά τη Big Band του δήμου Αθηναίων ενώ στη συνέχεια η Big Band θα παραμείνει στη σκηνή μαζί με τους Βικτωρία Ταγκούλη, Άννα Φιλιππάκη, Νίκο Ζαδέ και Ιάσωνα Μανδηλά.

Στις 00:40 ο Τάκης Ζαχαράτος ανεβαίνει στη μικρή σκηνή σε μία εμφάνιση έκπληξη, ενώ αμέσως μετά στη μεγάλη σκηνή θα στηθεί λαϊκό πάλκο με την Orchestra Laou Laou (Βίκυ Καρατζόγλου, Ειρήνη Αναστασίου, Λεωνίδας Μαριδάκης, Μέλιος Κατσαμάκης).

Σκηνοθετική επιμέλεια: Ελένη Γκασούκα

Μουσική επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης


Πηγή