Σάββατο , 24 Φεβρουάριος 2024

Στρατός Ισραήλ: Δεκάδες τρομοκράτες της Χαμάς παραδόθηκαν ημίγυμνοι στη Γάζα [βίντεο]

Δεκάδες τρομοκράτες της Χαμάς παραδόθηκαν στον στρατό του Ισραήλ, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος των IDF Ντάνιελ Χαγκάρι.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και βίντεο, που δείχνει τους τρομοκράτες της Χαμάς ημίγυμνους, να παραδίνονται και να εγκαταλείπουν τα όπλα τους, για να συλληφθούν από τον στρατό του Ισραήλ.

Δείτε το βίντεο με την παράδοση τρομοκρατών της Χαμάς:

«Στην Shejaiya και την Jabaliya, τρομοκράτες που παραδόθηκαν παρέδωσαν όπλα και εξοπλισμό», είπε ο Χαγκάρι, επιβεβαιώνοντας όσα φαίνονται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν.

«Από τις ανακρίσεις των τρομοκρατών που παραδόθηκαν, προέκυψαν οι ακόλουθες πληροφορίες:

Η κατάσταση των επιχειρήσεων στο έδαφος είναι δύσκολη και η ηγεσία της Χαμάς, με επικεφαλής τον Yahya Sinwar, αρνείται την πραγματικότητα, παρόλο που είναι ενημερωμένη για τις λεπτομέρειες», πρόσθεσε ο Χαγκάρι.

Ο Χαγκάρι μίλησε για «ένα ευρέως διαδεδομένο αίσθημα ότι η ηγεσία της Χαμάς, που βρίσκεται στα τούνελ, δεν ενδιαφέρεται για το κοινό στη Γάζα που βρίσκεται πάνω από το έδαφος».

«Οι πληροφορίες που προκύπτουν από τις ανακρίσεις δημιουργούν περισσότερους στόχους και μας βοηθούν στην επιχειρησιακή δραστηριότητα», συμπλήρωσε. Άλλωστε, έχουν κυκλοφορήσει κι άλλα βίντεο που δείχνουν τρομοκράτες της Χαμάς να παραδίνονται.


Πηγή