Πέμπτη , 11 Αύγουστος 2022

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: «Στις εκλογές θα καταλάβουν ότι μαζί με την ανοχή της κοινωνίας τελείωσε και ο χρόνος τους»

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος νωρίτερα καταφέρθηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

«Τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας, υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί υλοποιείται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου, λέγοντας επίσης ότι ο πρόεδρος του κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης «χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά λογοπαίγνια, τερατώδη ψέματα και μυθομανή σκανδαλολογία, προσπαθώντας να αποκρύψει το ολοφάνερο γεγονός, ότι η Κυβέρνηση τρέχει εδώ και μήνες το μεγαλύτερο πρόγραμμα στήριξης της κοινωνίας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί παρακολουθούν αμέτοχοι τη διάλυση του προϋπολογισμού των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, χωρίς να μπορούν να νιώσουν τη σκληρή καθημερινότητα των πολιτών. Αν το μόνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι η αλματώδης αύξηση της προσωπικής τους περιουσίας και νοιάζονται έστω και λίγο για τους πολίτες που υποφέρουν από το κύμα ακρίβειας, ας απαντήσουν ειλικρινά ποια είναι τα “τερατώδη ψέματα” του Αλέξη Τσίπρα.

  • Οι αστρονομικές αυξήσεις των λογαριασμών ρεύματος; 
  • Η ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη με μισθούς πείνας; 
  • Η κωλυσιεργία της κυβέρνησης να φορολογήσει τα υπερκέρδη των επιχειρήσεων ενέργειας; 
  • Οι καταγγελίες του διορισμένου από την κυβέρνηση επικεφαλής της ΡΑΕ;

Σε λίγο θα έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που άρχισαν οι τιμές να καλπάζουν και ανακοινώνουν εν όψει εκλογών τώρα ότι θα πάρουν πρωτοβουλίες. 

Στις εκλογές θα καταλάβουν ότι μαζί με την ανοχή της κοινωνίας τελείωσε και ο χρόνος τους».​


Πηγή