Τα «Μαυροπράσινα Παγούρια» επιτέθηκαν σε κρεοπωλεία και ψαράδικα στα Ιωάννινα

Επίθεση σε ένα ιχθυοπωλείο και το φορτηγό του, ένα φορτηγό μεταφοράς ζώων, τέσσερα κρεοπωλεία και ένα αυτοκίνητο κυνηγού το οποίο χαρακτηρίζουν «μπόνους», πραγματοποίησαν μέλη των «Μαυροπράσινων Παγουριών», στην πόλη των Ιωαννίνων, όπως γνωστοποίησαν οι ίδιοι με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ως προς το κίνητρο αναφέρουν σχετικά: «Ορμώμενοι από το κάλεσμα για κλιμάκωση των χτυπημάτων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, επιλέξαμε να δώσουμε κι εμείς το παρόν στην πόλη των Ιωαννίνων προκαλώντας υλικές ζημιές σε οχήματα και καταστήματα που μεταφέρουν και εμπορεύονται είτε έντρομα ζώα είτε τα διαμελισμένα σώματά τους. Δηλαδή εμπορεύονται την ζωή και την ελευθερία άλλων».

Όπως τονίζουν: «Στόχος μας είναι να δείξουμε αλληλεγγύη σε εκείνους που το βασικό τους δικαίωμα για ελευθερία καταπατάται από την στιγμή της γέννησής τους, στο βωμό του κέρδους, της διασκέδασης, της παράδοσης και του κυρίαρχου συστήματος πεποιθήσεων του καρνισμού. Ο λόγος που επιτεθήκαμε και στο ψαροπωλείο είναι διότι ο αγώνας μας δεν περιορίζεται στην εναντίωση στην εκμετάλλευση/κακοποίηση/θανάτωση των ζώων ξηράς, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα άτομα, όλων των ειδών ζώων, καθώς αναγνωρίζουμε την εγγενή αξία τους».

Η ανάρτησή τους τελειώνει με την προειδοποίηση πως δεν θα σταματήσουν μέχρι να αδειάσει κάθε κελί και κλουβί.

bfdbf3 bfdbf4

localStorage.clear();


Πηγή