Τετάρτη , 7 Οκτώβριος 2026

Τελετές μαύρης μαγείας σε νησάκι των Νιάρχων

Ένα απίστευτο θρίλερ με τελετές μαύρης μαγείας εξελίσσεται στον Άγιο Αθανάσιο, το νησάκι απέναντι από την Ιτέα που ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου.

Όπως γράφει η Espresso, το μακάβριο εύρημα ενός σκελετού στο νησάκι Άγιος Αθανάσιος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Ιτέας γεννά ερωτήματα, καθώς στην περιοχή βρέθηκαν αποκαΐδια και κόκαλα.

Τα ευρήματα βρίσκονται σε ειδικά εργαστήρια στην Αθήνα όπου εξετάζονται, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες στο νησί βρέθηκε η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας, προκειμένου να κάνει αυτοψία του χώρου.

Από την αυτοψία προέκυψε ότι ο άνδρας είχε θαφτεί σε σωρό από μπάζα, επιφανειακά σχεδόν, σε βάθος λιγότερο από 30 πόντους. Τα στοιχεία δείχνουν πως πολύ πιθανόν το θύμα να θάφτηκε πρώτα σε άλλη περιοχή και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε στο νησί. Παράλληλα όπως διαπιστώθηκε στην περιοχή βρέθηκαν αποκαΐδια και διάφορα κόκαλα που παραπέμπουν σε τελετές μαύρης μαγείας.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Ανδρουλάκης: Για να έρθει αλλαγή πρέπει το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο -Στόχος η Ελλάδα να γίνει μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα

Την πρόθεσή του να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην πρώτη θέση στις επόμενες εκλογές, ώστε να …

Daily-News.GR