Τρίτη , 6 Οκτώβριος 2026

«Το αντικοινωνικό μένος του κ. Μητσοτάκη το ξέραμε»

Για αντικοινωνικό μένος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Το αντικοινωνικό μένος του κ. Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση «είναι ότι αγνοεί ποιος δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοιά του είναι ανατριχιαστική, ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης».

Για τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη διαβάστε εδώ.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Η Γάκα έψαχνε για προποφόλη και επαναφορά από μέθη μέσω ΑΙ, έσβησε όλα τα sms της με Μαζωνάκη και υπνοθεραπευτή -Τι βρήκαν στο κινητό της

Ακρως επιβαρυντικά για την Ιωάννα Γάκα είναι τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα της Διεύθυνσης …

Daily-News.GR