Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στο 3ο Athens Investment Forum

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στο 3ο Athens Investment Forum – Newsbeast

Στη μετάβαση του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στην ψηφιακή εποχή αναφέρθηκε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Μητρόπουλος, μιλώντας στο πλαίσιο του 3ου Athens Investment Forum, στην ενότητα Digital – Ψηφιακός Μετασχηματισμός «Η Ελλάδα στην Ψηφιακή Εποχή». 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει ενταχθεί στον συνολικό σχεδιασμό και λειτουργία για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. «Οποιαδήποτε λειτουργία μας μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε σημείο ανά τον κόσμο, με έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος περιγράφοντας το επίπεδο του ψηφιακού μετασχηματισμού που έχει επιτύχει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.

Όπως τόνισε, μέσα από συνεχείς και στοχευμένες επενδύσεις σε νέες καινοτόμες τεχνολογίες και συστήματα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχει σημειώσει αυξημένη παραγωγικότητα και υψηλότερη ικανοποίηση κι εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών. 

«Ο επιτυχημένος ψηφιακός μας μετασχηματισμός έγινε ιδιαίτερα εμφανής την περίοδο του lockdown, κατά τη διάρκεια της οποίας οι πελάτες μας είχαν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, γεγονός που τους προσέφερε μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Αυτό έγινε εμφανές και στα αποτελέσματά μας, τα οποία μετά από μια αρχική πτώση λόγω των περιοριστικών μέτρων, τελικά διαμορφώθηκαν υψηλότερα σε σχέση με το διάστημα πριν την πανδημία», σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

«Ο επιτυχημένος ψηφιακός μας μετασχηματισμός έγινε ιδιαίτερα εμφανής την περίοδο του lockdown, κατά την οποία οι πελάτες μας είχαν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή, γεγονός που τους προσέφερε μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Αυτό έγινε εμφανές και στα αποτελέσματά μας, τα οποία μετά από μια αρχική πτώση λόγω των περιοριστικών μέτρων, τελικά διαμορφώθηκαν υψηλότερα σε σχέση με το διάστημα πριν την πανδημία»

Γιάννης Μητρόπουλος

Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας


Πηγή