Παρασκευή , 24 Σεπτέμβριος 2021

Το Mediterranean College Τιμά τους 10 «Κορυφαίους» & Επιβραβεύει τους 86 «Νικητές» της Εκπαίδευσης

Μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία του Ιδρυτή & Επίτιμου Προέδρου του Mediterranean College, Καθηγητή & Συγγραφέα, κ. Σοφοκλή Ξυνή, της Γενικής Διευθύντριας του Mediterranean College, κας. Κατερίνας Ξυνή, των Eπικεφαλής των 8 Ακαδημαϊκών Σχολών του Κολλεγίου και συνεργατών, καθώς και Διοικητικών Στελεχών του ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Olympia B του Ξενοδοχείου Caravel,  η Τελετή Απονομής των Education Awards 2019.

Για μια ακόμη χρονιά εκπρόσωποι μεγάλων Ελληνικών & Πολυεθνικών Εταιριών έδωσαν το παρών για να βραβεύσουν τους 10 μεγάλους νικητές της διοργάνωσης, στηρίζοντας τη μεγάλη πρωτοβουλία του Mediterranean College, για την απασχολησιμότητα των νέων της χώρας μας.

Οι 10 «κορυφαίοι της Εκπαίδευσης» παρέλαβαν μια υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College. Τα ραντεβού εργασίας στους νικητές έδωσαν:

  1. Ο HR & Payroll Supervisor της ΕΛΓΕΚΑ, κύριος Γιώργος Κωστόπουλος, στον Νικόλαο Βαρβέρη, Απόφοιτο MBA του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας |Νικητή της κατηγορίας Business.
  2.  Ο Marketing Director της Boussias Communications, κ. Νίκος Μαραγκόπουλος & η HR Manager του Ομίλου, κα. Αντωνία Κατσουλιέρη, στην  Διονυσία Κούτρη, Απόφοιτη Ναυτιλιακών του Πανεπιστημίου Πειραιά |Νικήτρια της κατηγορίας Marketing.
  3. H Happiness Officer του MarineTraffic.com., κa. Μαρία Παλιοθοδώρου, στην Αναστασία Αποστολάκη, Φοιτήτρια στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου |Νικήτρια της κατηγορίας Shipping.
  4. H HR Manager του Ομίλου Grecotel Hotel & Resorts, κα. Νίκη Βρετού, στον Παναγιώτη Στεργάκη, Φοιτητή στο Bachelor International Hospitality Management, του University Of Derby|Νικητή της κατηγορίας Hospitality & Culinary Arts.
  5. Η People Operations Lead Greece της Hewlett Packard Enterprise Company, κα. Ελένη Γιαννέλη, στον Πέτρο  Τσάκωνα, φοιτητή  στο Bachelor Computer Science, του University Of Derby|Νικητή της κατηγορίας Computing.
  6. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Core LGR, κ. Γιώργος Κατρακαλίδης, στο Ιωάννη Μισύρη, απόφοιτο του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας| Νικητή της κατηγορίας Engineering.
  7.  Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, κ. Κώστας Γιαννόπουλος, στην Δήμητρα Κεχαγιά, φοιτήτρια στο Bachelor Applied Psychology του University of Derby |Νικήτρια της κατηγορίας Psychology (λόγω απουσίας της νικήτριας, το ραντεβού εργασίας παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια του Mediterranean College, κα. Κατερίνα  Ξυνή).
  8.  Η Head of Marketing & Communications του Ομίλου Βιοατρική, κα. Ολυμπία Κουρούπη, στην Αντωνία Αθανασιάδου, φοιτήτρια στο Bachelor Physiotherapy του Manchester Metropolitan University|Νικήτρια της κατηγορίας Health Professions.
  9. O Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής&Τιμολογιακής Πολιτικής των Yava Fitness Centers, κ. Δημήτρης Μπουρογιάννης, στον Νικόλαο – Ραφαήλ Κέκο, απόφοιτο Πολιτικών Σπουδών & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου |Νικητή της κατηγορίας Sports.
  10. O Γενικός Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πρότυπου Σχολείου, κ. Γιώργος Καργιωτάκης, στον Ιωάννη Γεωργιάδη, απόφοιτο του τμήματος Εθνολογίας με ειδίκευση στην Ιστορία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης| Νικητή της κατηγορίας Education.

Το 1o Ιδιωτικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο της Ελλάδας, επιβράβευσε ωστόσο και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι συμμετέχοντες στο θεσμό! Εκτός από τους 10 μεγάλους νικητές, οι υπόλοιποι 86 υποψήφιοι παρέλαβαν από ένα Voucher, με σημαντική επιδότηση διδάκτρων, σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College, που θα επιλέξουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση education-awards.gr

MEDITERRANEAN COLLEGE
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, 2310 287779 / 2310 547708
medcollege.edu.gr


Πηγή