Παρασκευή , 7 Οκτώβριος 2022

Τραγωδία στα Σύβοτα: Ο σύντροφος της 62χρονης δασκάλας περιγράφει τις τελευταίες στιγμές

Τις τελευταίες στιγμές της 62χρονης που σκοτώθηκε με το αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα περιέγραψε, συγκλονισμένος, ο σύντροφός της.

Ο σύντροφος της ο οποίος βρισκόταν μπροστά την ώρα του τραγικού δυστυχήματος στα Σύβοτα περιέγραψε στο Star όσα δραματικά είδαν τα μάτια του.

«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα ερχότανε και του λέω του υπευθύνου “κοίταξε γύρνα δες έρχεται”! Έρχεται του λέω να γυρίσουμε πίσω. Μου λέει “μη φοβάσαι μου λέει δεν είναι τίποτα” και σε ένα λεπτό μέσα αναποδογύρισαν τα πάντα στη ζωή όλων μας και πρώτα από όλα έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά γιατί προσπάθησε να την κατεβάσει ο άνθρωπος. Την κατέβασε μέχρι περίπου δυο μετρά κοντά στη θάλασσα για να την τραβήξει αλλά έσπασε το σκοινί δεν ξέρω έσπασε, λύθηκε, δεν μπόρεσα να καταλάβω και την πηρέ με ιλιγγιώδη ταχύτητα την πηρέ την πήγε προς Ιταλία μεριά. Αυτό ήταν. Δεν μπορώ να σας πω άλλα γιατί δε μπορώ να θυμάμαι αυτή την εικόνα» σοκάρει με την περιγραφή του ο σύντροφος της άτυχης 62χρονης.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, το μπουρίνι φαίνεται πως κόβοντας τον ιμάντα αχρήστευσε και το αλεξίπτωτο. Έτσι οι ριπές χτυπήσαν την ατυχή γυναικά στα μανιασμένα κύματα τα οποία από τέτοιο ύψος ήταν σα βράχια.

«Ήταν υπόθεση δεκατεσσάρων-δεκαπέντε δευτερολέπτων για να τελειώσει. Παιδεύτηκε πάρα πολύ από τα χτυπήματα πάνω στα κύματα με την ταχύτητα που έφευγε», είπε ο σύντροφός της άτυχης 62χρονης.

Απαντήσεις για το δυστύχημα στα Σύβοτα ζητά η οικογένεια της δασκάλας

Από την πλευρά τους οι δυο γιοι της Τζένης Κασαπιάν, γιατροί στο επάγγελμα, περιμένουν να πάρουν στα χεριά τους το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ο γιος της 62χρονης είπε πως «ήταν ξεκάθαρα θέμα πολύ κακών συνθήκων κάτω από τις οποίες έγινε αυτό που έγινε. Οι αξιώσεις δεν έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε συμφέρον έχουν να κάνουν με την αποτροπή παρομοίων περιστατικών στο μέλλον. Υπήρχε πρόβλεψη για μπουρίνι. Από εκεί και πέρα θα ερευνηθούν τα υπόλοιπα προσεχώς από τις λιμενικές αρχές».


Πηγή