Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Τραμπ: Το Μεξικό θα πληρώσει για το τείχος στα σύνορα

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε πυρά με αφορμή δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι αμερικανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν για το τείχος που σχεδιάζει να κατασκευάσει στα σύνορα με το Μεξικό σχολιάζοντας ότι τα ΜΜΕ δεν γράφουν ότι τα κονδύλια που θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερσή του θα αποπληρωθούν αργότερα από το Μεξικό.

«Τα ανειλικρινή μίντια δεν αναφέρουν ότι τα όποια χρήματα θα δαπανηθούν για την κατασκευή του Μεγάλου Τείχους (λόγω της ταχύτητάς κατασκευής του) θα επιστραφούν αργότερα από το Μεξικό!», έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στο Twitter.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Τα «ασυνήθιστα» αιτήματα του Σι Τζινπίνγκ στον Τραμπ στην επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον -Τού ζήτησε «μυστικό» δωμάτιο για ξεκούραση στον Λευκό Οίκο

Και τι δεν έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ για να διευκολύνει τον Σι Τζινπίνγκ κατά την …

Daily-News.GR