Σάββατο , 24 Σεπτέμβριος 2022

Τρεις Βρετανίδες κινδύνευσαν στον Κάβο της Κέρκυρας -Έπιασε φωτιά το κλιματιστικό του δωματίου τους

Τρεις νεαρές κοπέλες κινδύνευσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Κάβο της Κέρκυρας, όταν έπιασε φωτιά το κλιματιστικό του δωματίου, στο ξενοδοχείο τους.

Όπως ανέφεραν στην Daily Mail, οι τρεις νεαρές γυναίκες ηλικίας 21 ετών επέλεξαν τον Κάβο της Κέρκυρας για τις διακοπές τους. Εκεί, εντόπισαν κάποιο πρόβλημα με το air condition του δωματίου, για το οποίο ενημέρωσαν τους υπευθύνους, χωρίς όμως ανταπόκριση.

«Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει “Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα!”», όπως περιγράφει η μία 21χρονη εκ των τριών, Αλίσια Μακναμάρα.

«Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσαν να βρω το κλειδί ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά», αναφέρει.

Όπως σημειώνουν, ο συναγερμός για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. Στη συνέχεια, κάποιες καμαριέρες αντιλήφθηκαν το συμβάν και έτρεξαν με πυροσβεστήρες για να τη σβήσουν.

Τα αντικείμενα των κοριτσιών καταστράφηκαν και καλύφθηκαν από στάχτες, ενώ οι ίδιες δηλώνουν «τυχερές που είναι ζωντανές».

Δείτε φωτογραφίες από το δωμάτιο:

 Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter
Πηγή: Twitter

Πηγή