Τετάρτη , 6 Δεκέμβριος 2023

Φωτογραφίες από το δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός ο Chris Cornell

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Chris Cornell συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο παγκοσμίως κυρίως για τις συνθήκες που αυτός επήλθε. Ο γνωστός μουσικός ήταν 52 χρονών όταν βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του μετά από συναυλία του στο Ντιτρόιτ.

Ο σωματοφύλακάς του, Martin Kristen, ήταν ο άνθρωπος που βρήκε το άψυχο σώμα του στο δωμάτιο 1136. Μάλιστα οι αρχές της πόλης έδωσαν στη δημοσιότητα και το ηχητικό από την κλήση που δέχτηκαν οι πρώτες βοήθειες από την υπάλληλο του ξενοδοχείου, η οποία ζήτησε βοήθεια για τον Cornell.

Ο διάσημος τραγουδιστής είχε πάρει αρκετά συνταγογραφούμενα φάρμακα πριν τελικά βάλει τέλος στη ζωή του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου MGM Grand Detroit. Η αστυνομία του Ντιτρόιτ έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Cornell.

Στις εικόνες που δημοσίευσε το diffuser.fm βλέπουμε μια ακουστική κιθάρα να βρίσκεται τοποθετημένη πάνω σε μια καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι, ενώ στο δωμάτιο υπήρχε και ένα σκισμένο αεροπορικό εισιτήριο. Όπως μετέδωσε ο Independent, ο σωματοφύλακας του γνωστού μουσικού που τον βρήκε νεκρό ανέφερε στην αστυνομία: «Μπήκα μέσα στο μπάνιο και είδα το πόδι του. Έβγαλα από τον λαιμό του το λουρί και προσπάθησα να τον επαναφέρω».

sdlkcmcrco2 sdlkcmcrco3 sdlkcmcrco4 sdlkcmcrco9 sdlkcmcrco10 sdlkcmcrco11 sdlkcmcrco12 sdlkcmcrco13 sdlkcmcrco7

localStorage.clear();


Πηγή