Δευτέρα , 5 Οκτώβριος 2026

Ψάλτης στους Χαιρετισμούς ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Στους Χαιρετισμούς έψαλε ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Χρυσοσπηλιωτίσσης, σύμφωνα με το romfea.gr.

«Η Εκκλησία είναι ο φύλακας και ο φρουρός αυτού του τόπου. Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται. Οι ιδέες αλλάζουν, αλλά η πατρίδα, οι παραδόσεις, η ιστορία, πρέπει να είναι κοντά μας» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ενώ παρέστησαν, εκτός από τον κ. Κουρουμπλή, η αρχαιολόγος κ. Λίνα Μενδώνη, αρχιτέκτονες, αρχαιολόγοι και συντηρητές που συνέβαλαν στην αναστήλωση του ιερού ναού, κλήρος και λαός.

Ο κ. Ιερώνυμος, κλείνοντας ευχαρίστησε τους ιεροψάλτες, αλλά και ιδιαιτέρως τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή που απήγγειλε τον ύμνο του αποδείπνου, την ευχή προς τον Ιησού Χριστό.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Συνελήφθη Αφγανός για το επεισόδιο έξω από μπαρ στην Ανάβυσσο που είχε εμπλακεί και ο Αλκέτ Ριζάι

Στη σύλληψη ενός Αφγανού που είχε εμπλακεί στο επεισόδιο με πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Κυριακής …

Daily-News.GR