Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Με αυτό το μαχαίρι δολοφόνησε την Κυριακή ο 39χρονος δράστης -Σοκάρει η γυναικοκτονία

Αποφασισμένος να σκοτώσει ήταν ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ο οποίος είχε πάει για να τη βρει κουβαλώντας πάνω του το μαχαίρι με το οποίο τελικά της αφαίρεσε τη ζωή.

Βίντεο δείχνουν τον 39χρονο να παρακολουθεί το σπίτι της 28χρονης λίγη ώρα πριν την άγρια δολοφονία. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που συνόδευσε την 28χρονη στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να κάνει την καταγγελία, ο 39χρονος και το προηγούμενο βράδυ -δηλαδή την Κυριακή- ήταν έξω από το σπίτι της.

Όταν η Κυριακή με τον φίλο της βγήκαν να πάνε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ο 39χρονος τους ακολούθησε, χωρίς εκείνοι να το αντιληφθούν. Έτσι, όταν η Κυριακή βγήκε από το ΑΤ, της επιτέθηκε και τη σκότωσε ακριβώς έξω από τη σκοπιά του τμήματος, καταφέροντάς της πολλαπλές μαχαιριές στην πλάτη και στον λαιμό.

Το μαχαιρι με το οποίο δολοφόνησε την Κυριακή ο 39χρονος

Στη συνέχεια προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του κάποιον ελαφρύ τραυματισμό, ενώ, σε μια κίνηση που συνηγορεί υπέρ του προσχεδιασμού του άγριου εγκλήματος, η πρώτη κουβέντα που είπε ο 39χρονος στους αστυνομικούς φέρεται να ήταν να τον πάνε σε ψυχιατρείο.

Την ίδια ώρα, μια σειρά ερωτημάτων αναμένεται να απαντηθούν από την ΕΔΕ αλλά και την εισαγγελική έρευνα που βρίσκονται σε εξέλιξη για τυχόν ευθύνες των αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Ο σκοπός, ο οποίος δεν αντέδρασε ενώ μπροστά στα μάτια του εξελισσόταν ένα άγριο φονικό, έχει βαρύ παρελθόν, με εμπλοκή σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης, προφυλακίσεις και απομακρύνσεις από το Σώμα.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της Κυριακής με τον σύντροφό της και μετέπειτα δολοφόνο της, η 28χρονη τον είχε καταγγείλει στο παρελθόν για βιαιοπραγίες και βιασμό, ενώ φέρονται να υπάρχουν και άλλες καταδίκες στο πρόσωπό του, για σωματική βλάβη, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.


Πηγή