Δευτέρα , 28 Απρίλιος 2025

Άγρια συμπλοκή στο Χαλάνδρι: Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 8 από τις 9 προσαγωγές -Στον «Ευαγγελισμό» δύο 17χρονοι

Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα δύο 17χρονοι να διακομιστούν στον «Ευαγγελισμό», ενώ η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε οκτώ συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 20:30, στην οδό Σάκη Καράγιωργα, συνεπλάκησαν ομάδες νεαρών, ενώ οι δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η ΕΛΑΣ, που προχώρησε σε εννέα προσαγωγές συνολικά, εκ των οποίων οι οκτώ μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συλλήψεις, εξετάζει, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο η συμπλοκή να οφείλεται σε οπαδικές διαφορές.

Οι οκτώ συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

ΗΠΑ: Ο Τραμπ αξιώνει δωρεάν διέλευση των αμερικανικών πλοίων από τις διώρυγες του Παναμά και του Σουέζ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αξίωσε χθες Σάββατο να επιτρέπεται στα αμερικανικά πλοία -στρατιωτικά …

Daily-News.GR