Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Άγριο έγκλημα στην Ηλεία: Έρευνες στο κοντινό περιβάλλον του 68χρονου επιχειρηματία

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία στην Εφύρα Ηλείας, μετά από τη δολοφονία του 68χρονου επιχειρηματία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για τη σύλληψη του δράστη.

Υπενθυμίζεται πως ο 68χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρέθηκε νεκρός με τραύματα στο κεφάλι, στις 11 το βράδυ της Δευτέρας, από τον αδερφό του, σε σπίτι κοντά στον χώρο της επιχείρησης που διατηρούσε ο άτυχος άνδρας, στη Εφύρα. Μάλιστα, η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλων και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας.

Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών για το έγκλημα στην Ηλεία

Σύμφωνα με το patrisnews, απαντήσεις για την άγρια δολοφονία θα δώσει το αντικείμενο με το οποίο ο δράστης κατάφερε 40 τραύματα στο θύμα, το οποίο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Δείτε το βίντεο του patrisnews

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας εικάζουν ότι πρόκειται για ένα μακρύ ξύλο που παραπέμπει είτε σε καδρόνι είτε σε τάβλα, το οποίο ο δράστης μπορεί μετά την αποτρόπαια πράξη του είτε να έκρυψε επιμελώς είτε να το πέταξε σε σημείο που δεν μπορεί εύκολα να εντοπιστεί.

Το δεύτερο ζήτημα που εξετάζουν οι Αρχές είναι το κίνητρο που μπορεί να είχε ο δράστης της δολοφονίας του 68χρονου άνδρα, αφού τόσο δια στόματος συγγενών όσο και των συγχωριανών του, ο εκλιπών δεν είχε ιδιαίτερες κόντρες με κάποιον, ούτε υπήρχε κάποιος προφανής λόγος να θέλει κάποιος το κακό του.

Έρευνες στο κοντινό περιβάλλον του επιχειρηματία

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως το κίνητρο της δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία αφού συν τοις άλλοις, από το σπίτι δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

O 68χρονος επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στην Ηλεία / patrisnews
O 68χρονος επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στην Ηλεία / patrisnews

Μπορεί η σχετικά καλή οικονομική του κατάσταση, να αποτέλεσε το κίνητρο του δολοφόνου; Ασφαλώς και αυτό το σενάριο εξετάζεται ενδελεχώς από την αστυνομία, η οποία εξακολουθεί να έχει στραμμένο το βλέμμα της σε άτομα του κοντινού περιβάλλοντος του, αφού όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά από αξιόπιστη αστυνομική πηγή «κατά 99,9%, δικός του άνθρωπος τον έφαγε».


Πηγή