Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Άδωνις Γεωργιάδης από Βοστώνη: Έπεσα σε ομογενείς που τα ήξεραν όλα για το «Καλάθι του Νοικοκυριού»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έστειλε μήνυμα από τη Βοστώνη, τονίζοντας ότι «φθάσαμε φέτος σε ρεκόρ όλων των εποχών στις εξαγωγές μας, αυτή την Ελλάδα θέλουμε».

Ο κ. Γεωργιάδης, επισκέφθηκε μία νέα αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ίδρυσε Έλληνας ομογενής και όπως διαπίστωσε, «ήταν γεμάτο με ελληνικά προϊόντα».

Σχετικά με την απήχηση που έχει το «Καλάθι του νοικοκυριού», ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Έπεσα σε ομογενείς που τα ήξεραν όλα για το Καλάθι. Εδώ στην Βοστώνη που είμαι σήμερα, μετά την ραδιοφωνική μου συνέντευξη για τις επενδύσεις στην Ελλάδα, επισκέφθηκα μία νέα αλυσίδα Super Market που ίδρυσε ένας Έλληνας ομογενής μας, ο κ. Δημουλάς. Σε 5 χρόνια πηγαίνει ήδη εξαιρετικά. Εκεί που ετοιμαζόμουν όμως να κάνω πλάκα με την ονομασία: «Το Καλάθι της Αγοράς…» έπεσα σε ομογενείς που τα ήξεραν όλα για το «Καλάθι». Το καλύτερο όμως είναι ότι το κατάστημα ήταν γεμάτο με Ελληνικά προϊόντα. Με τέτοιες ενέργειες φθάσαμε φέτος σε ρεκόρ όλων των εποχών στις Εξαγωγές μας. Αυτή την Ελλάδα θελουμε».






Πηγή