Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Άνδρας θα ενημερώνει την αστυνομία κάθε φορά που θα κάνει 3 φορές σεξ με την ίδια γυναίκα

Ένας άνδρας από το Λονδίνο κακοποιούσε συστηματικά την σύντροφό του καθώς πίστευε ότι συνεχώς τον απατούσε. Η εμμονή του Ντιν Πέρσελ τον οδήγησε μέχρι και να απειλήσει την άτυχη κοπέλα πως θα την μαχαιρώσει «αν ξανακάνει σεξ με άλλον άνδρα». Οι εκκλήσεις της γυναίκας έπεφταν στο κενό ενώ τα χτυπήματα ήταν καθημερινά.

Όπως αναφέρει το news.met.police.uk ο Πέρσελ σε ένα από τα ξεσπάσματά του πήρε ένα μαχαίρι απείλησε την κοπέλα ότι θα την σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει. Μετά την χτύπησε άσχημα, της ξερίζωσε μία τούφα από τα μαλλιά της ενώ μετά δεν δίστασε να της δαγκώσει το αυτί. Η κοπέλα κατάφερε να αποδράσει και μπήκε σε κακή κατάσταση σε παρακείμενο μαγαζί όπου ζήτησε βοήθεια.

Η αστυνομία συνέλαβε άμεσα τον δράστη και την επόμενη μέρα επήλθε η καταδίκη του που ήταν 12 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή. Οι ενέργειες του 35χρονου ήταν τόσο αποτρόπαιες όμως που ο δικαστής θεώρησε ότι η ποινή δεν ήταν αρκετή.

Προκειμένου λοιπόν να εμποδίσει τον άνδρα να ξανακάνει κάτι τέτοιο στο μέλλον και σε άλλες γυναίκες μετά την αποφυλάκισή του ο δικαστής διέταξε ότι ο Πέρσελ θα πρέπει για τα επόμενα επτά χρόνια να ενημερώνει εντός τριών ημερών το οικείο αστυνομικό τμήμα αν κάνει σεξ πάνω από τρεις φορές με μια γυναίκα, ενώ θα πρέπει να αφήνει και τα πλήρη στοιχεία της ώστε να μπορούν οι Αρχές να επικοινωνήσουν μαζί της και να επιβεβαιώσουν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της.

Είναι η τέταρτη φορά που η Αγγλική δικαιοσύνη επιβάλλει ένα τέτοιο μέτρο για τέτοιου είδους έγκλημα.

localStorage.clear();


Πηγή