Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Άνδρας πετά με μανία τα πράγματα άστεγου στα νερά της λίμνης

Ένα βίντεο που κατέγραψε πολίτης στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας δυσμενή σχόλια και πάρα πολλές αντιδράσεις. Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας που έκανε τζόγκινγκ χωρίς κάποιον προφανή λόγο να παίρνει τα υπάρχοντα ενός αστέγου και να τα πετά σε μία λίμνη και στους παρακείμενους κάδους.

Ο δρομέας έβριζε και τον άστεγο, ο οποίος δεν ήταν εκεί τη στιγμή που συνέβαινε το περιστατικό. Πολίτες προσπαθούσαν να του πουν ότι αυτό που κάνει είναι τελείως λάθος, ωστόσο εκείνος υποστήριζε ότι είναι αηδιαστικός και ότι το μέρος «μυρίζει κάτουρα».

Ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης ξεσηκώθηκε κι αγκάλιασε τον άπορο κι άστεγο άντρα, καθώς σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν δεκάδες καινούργια και καθαρά ρούχα, σεντόνια και κουβέρτες, τα οποία παραδόθηκαν στον ίδιο.

Η δήμαρχος της πόλης κράτησε αποστάσεις από τη συμπεριφορά του δρομέα, ενώ ομάδες πολιτών μαζεύουν υπογραφές ώστε να εντοπιστεί ο άνδρας και να λογοδοτήσει για την πράξη του.

Το κύμα αλληλεγγύης και το περιστατικό αυτό καθαυτό έφερε πάλι στην επιφάνεια το τεράστιο ζήτημα που αντιμετωπίζουν πάνω από 12.000 άτομα στο Οκλαντ που ζουν στο δρόμο.

localStorage.clear();


Πηγή