Τρίτη , 6 Οκτώβριος 2026

Άνοδος στα ποσοστά αποδοχής του Μακρόν

Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Journal, αναφέρει ότι τα ποσοστά αποδοχής του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, και του πρωθυπουργού, Εντουάρ Φιλίπ, καταγράφουν άνοδο.

Σύμφωνα με τη σφυγμομέτρηση της εταιρείας Ifop, περίπου το 64% των ερωτηθέντων δήλωσε ικανοποιημένο με τον Μακρόν, σε σύγκριση με 62% τον Μάιο. Συγκεκριμένα, το 54% των ερωτηθέντων δήλωσε «αρκετά ικανοποιημένο» (από 50% τον Μάιο) και ένα 10% «πολύ ικανοποιημένο» (από 12% τον Μάιο).

Τα ποσοστά αποδοχής του Φιλίπ κατέγραψαν επίσης άνοδο 9 ποσοστιαίων μονάδων, από 55% τον Μάιο σε 64%.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε τηλεφωνικά, σε δείγμα 1883 ψηφοφόρων από τις 14 έως τις 24 Ιουνίου.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Νέα κλιμάκωση στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προαναγγέλλει πλήγματα σε διυλιστήρια στη Ρωσία, η Μόσχα απαντά με νέες επιθέσεις

Η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας εισέρχεται σε μια νέα φάση έντασης, με τις δύο πλευρές να προαναγγέλλουν …

Daily-News.GR