Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Άρχισε να καίει τα ρούχα του στο αεροδρόμιο όταν έμαθε πως ματαιώθηκε η πτήση του

Οι απανωτές ματαιώσεις της πτήσης από το αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ με προορισμό την πόλη Γκιλγκίτ, στο Πακιστάν, εξόργισαν έναν επιβάτη της Pakistan International Airlines (PIA) που επέλεξε έναν εξεζητημένο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί.

Την Πέμπτη 15/11 η προγραμματισμένη πτήση για Γκιλγκίτ αρχικά καθυστέρησε και εν συνεχεία ματαιώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Οι επιβάτες εξοργίστηκαν κι άρχισαν να διαμαρτύρονται για την ματαίωση της πτήσης ζητώντας από την εταιρεία να τους εξασφαλίσει τη διαμονή τους. Κάποιος από αυτούς ωστόσο έχασε την ψυχραιμία του. Άνοιξε την βαλίτσα του μέσα στο αεροδρόμιο κι άρχισε να βάζει φωτιά στα ρούχα του! Όταν ένας νεαρός έσπευσε με έναν πυροσβεστήρα να σβήσει τη φωτιά, τον κλώτσησε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Τελικά με παρέμβαση των πυροσβεστών της πολιτικής αεροπορίας η φωτιά έσβησε, αλλά ο επιβάτης δεν ηρέμησε καθώς στη συνέχεια είχε λογομαχία με υπάλληλο της PIA τον οποίο μάλιστα και έσπρωξε.

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που ο εν λόγω επιβάτης έμενε καθηλωμένος στο αεροδρόμιο λόγω ματαίωσης της συγκεκριμένης πτήσης, καθώς νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ένα τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος προκάλεσε τη μετάθεση της πτήσης κατά μία ημέρα.

«Καμία αεροπορική εταιρεία δεν ρισκάρει να πετάξει όταν υπάρχει κακοκαιρία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η PIA προσθέτοντας πως φρόντισε ώστε όλοι οι επιβάτες να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία, ενώ τους διαβεβαίωσε πως θα πραγματοποιήσει ειδική πτήση γι’ αυτούς την Παρασκευή.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν πρόκειται να τιμωρήσει τον επιβάτη που προκάλεσε το επεισόδιο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η PIA επέλεξε να συγχωρήσει και να ξεχάσει το περιστατικό που συνέβη στο διεθνές αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ στις 15 Νοεμβρίου».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή