Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έβαλε τον άντρα της για πούλημα και της γύρισε μπούμερανγκ!

Προσπαθήσατε ποτέ να πουλήσετε κάποιον σε ιστοσελίδα δημοπρασιών; Ένα είναι σίγουρο, το συγκεκριμένο σχέδιο δεν πρόκειται να πάει καλά!

Γιατί, βλέπετε, ιστοσελίδες σαν το eBay έχουν αυστηρή πολιτική που το απαγορεύει αυτό, μιας και θα μπορούσαμε κάλλιστα να μιλάμε για διακίνηση ανθρώπων και trafficking.

H Teresa Turner από το Νόρφολκ της Αγγλίας δεν θεωρήθηκε βέβαια ύποπτη, μιας και αυτή έβαλε τη χιουμοριστική της αγγελία στο Facebook, και πάλι όμως το πράγμα δεν πήγε όπως νόμιζε.

Η νεαρή μητέρα ενός παιδιού βαρέθηκε λοιπόν τον σύζυγό της Rob, ο οποίος της την έδινε τώρα στα νεύρα. Κι έτσι τον έβαλε για πούλημα, θεωρώντας πως θα του δώσει ένα γερό μαθηματάκι για το μέλλον.

«Έχω έναν 33χρονο άντρα που δεν τον χρειάζομαι πια γιατί μου τη δίνει στα νεύρα. Δεν θέλω λεφτά, είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι εκπαιδευμένος για σπίτι και τουαλέτα», έγραψε η κυρία στο Facebook.

Μόνο που αρκετές γυναίκες αντέδρασαν στο ποστ και θέλησαν τον σύζυγο της άλλης, φτάνοντας ακόμα και τις 300 απαντήσεις στην αρχική δημοσίευση! Κι έτσι η Teresa το ξανασκέφτηκε και είδε τι κελεπούρι είχε τελικά δίπλα της.

Όσο για κείνον, περιορίστηκε να σχολιάσει πως «μου λέει συνεχώς να πλύνω τα πιάτα, να κουρέψω το γκαζόν, ακόμα και τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια έκοψε για να μην παίζω πια ποδόσφαιρο»!

«Ο άντρας μου έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ», είπε εντέλει εκείνη, «το βρήκε αστείο και συνεχίζει να το κάνει… Χαίρομαι που το χιούμορ μας έκανε τους άλλους να γελάσουν»…

localStorage.clear();


Πηγή