Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Έγινε η παράδοση-παραλαβή Οικονόμου-Μηταράκη: «Η ασφάλεια και η προστασία αποτελούν απαίτηση της κοινωνίας»

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετέβη στο υπουργείο, όπου και ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο απερχόμενος υπουργός, Νότης Μηταράκης, και τον ενημέρωσε αναλυτικά για τις προτεραιότητες δράσης που έχουν τεθεί από την πολιτική ηγεσία και την Ελληνική Αστυνομία, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας από τα σύνορα έως και την κάθε γειτονιά της χώρας μας, καθώς και για τα έργα των οποίων η πραγμάτωση έχει ήδη ξεκινήσει.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε ακόμη μία φορά στο πρόσωπό μου. To υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι ένα κρίσιμο υπουργείο, μιας και η ασφάλεια και η προστασία αποτελούν ζητούμενα των καιρών και απαίτηση της κοινωνίας. Θα δουλέψουμε με προσήλωση στην καθημερινότητα και τις ανάγκες των πολιτών».


Πηγή