Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Έγκλημα στη Νίκαια: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο 50χρονος γυναικοκτόνος -Σοκάρει η κυνική ομολογία του

Προθεσμία έλαβε για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 10:30 ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του στραγγαλισμού 54χρονης στη Νίκαια, ο οποίος σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο ίδιος πήρε το βράδυ της Κυριακής εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιβεβαιώνεται ότι ο 50χρονος είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Μάιο στο Δαφνί.

Το χρονικό του εγκλήματος και το πόρισμα του ιατροδικαστή

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 05:00 της Κυριακής ο 50χρονος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης είπε: «Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου, εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται σε στραγγαλισμό, με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Σοκάρει η κυνική παραδοχή του δράστη

«Έπινα ποτό έξω και όταν γύρισα σπίτι μου τσακωθήκαμε άγρια με τη γυναίκα μου, ενώ στη συνέχεια τη σκότωσα». Με αυτά τα λόγια φέρεται να περιέγραψε ο 50χρονος τη νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, 13 ετών σήμερα, που ζει στο σπίτι συγγενικού της προσώπου.

Μεθούσε και χτυπούσε τη γυναίκα του

Ο 50χρονος μεθούσε και χτυπούσε τη γυναίκα του, μετά καλούσε ασθενοφόρο και μετά την ξαναχτυπούσε, ανέφεραν σε μαρτυρίες τους οι γείτονες του ζευγαριού που είχαν ακούσει πολλές φορές το ζευγάρι να τσακώνεται και τη γυναίκα να υφίσταται ξυλοδαρμούς.

Στις πρώτες καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς γείτονες ανέφεραν ότι υπήρχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας στο διαμέρισμα όπου συζούσε το ζευγάρι. Οι γείτονες τόνισαν ότι είχαν κληθεί και στο παρελθόν οι Αρχές να σπεύσουν στο διαμέρισμα της Νίκαιας.

Γείτονες ανέφεραν επίσης πως παρά τις κατ’ επανάληψη βίαιες συμπεριφορές του 50χρονου αλλά και την αυτόφωρη διαδικασία που είχε κινηθεί το 2017 και το 2019, δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση, καθώς το θύμα υποστήριζε πως ήταν αλκοολικός και πως αντιμετώπιζε ψυχιατρικό νόσημα.

Δείτε το βίντεο


Πηγή