Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Έδεσσα: Παρέα 10 ανηλίκων ξυλοκόπησε 16χρονο για τα μάτια μιας κοπέλας [βίντεο]

Τουλάχιστον 10 ανήλικοι σε μπαρ της Έδεσσας ξυλοκόπησαν έναν 16χρονο σε βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Ο κ. Ξυλουργίδης, συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων ξυλοδαρμού ανέφερε πως «με τυφλά χτυπήματα σέρνουν ουσιαστικά ένα σχεδόν συνομήλικό τους, ένα 16χρονο έξω από ένα μαγαζί και προβαίνουν σε γρονθοκοπήματα τα οποία μπορεί να επιφέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πολύ χειρότερη βλάβη από την οποία έχει υποστεί».

Όλα έγιναν για τα «μάτια μιας γυναίκας»

Όλα συνέβησαν στην πόλη της Έδεσσας, το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου σε ένα σχολικό πάρτι μαθητών Λυκείου σε μπαρ του κέντρου. Η παρεξήγηση μεταξύ ενός 16χρονου κι ενός 17χρονου για τα μάτια μιας κοπέλας μεταφέρθηκε έξω από το μαγαζί και αμέσως -σύμφωνα με το θύμα- άρχισε να δέχεται κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα.

Ακολούθησε πανικός. Ένας φίλος του μαθητή προσπάθησε να τον γλιτώσει αλλά έπεσε και ο ίδιος θύμα των νταήδων.

Ο συνήγορος των θυμάτων αναφέρει πως «τουλάχιστον 10 άτομα συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να συνδράμει ένας από τους φίλους του και δυστυχώς είχε την ίδια κατάληξη».

Συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του – Αναζητούνται 3 ανήλικοι

Οι δύο 16χρονοι που κατάφεραν και ξέφυγαν ειδοποίησαν τους γονείς τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκαν. Κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, συνελήφθη ένας 17χρονος και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, έχουν ταυτοποιηθεί 3 ανήλικοι, αναζητούνται και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο περιστατικό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τον ΑΝΤ1


Πηγή