Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έδωσε πίσω τα 35 ευρώ που βρήκε σε ΑΤΜ και κέρδισε αμέσως στο στοίχημα 56.000

Κάρμα το λένε κάποιοι, κισμέτ κάποιοι άλλοι και εμείς πεπρωμένο. Κι αυτό ακριβώς ήταν για τον άντρα της ιστορίας μας, που δεν θέλησε να κρατήσει για τον εαυτό του τις 30 λίρες (35 ευρώ) που βρήκε στο ATM ενός σουπερμάρκετ.

Η καλή του πράξη δεν έμεινε όμως χωρίς ανταπόδοση, καθώς λίγο μετά έπαιξε ένα στοίχημα με 1,5 λίρα (1,7 ευρώ) και κέρδισε 50.000 λίρες (56.000 ευρώ)!

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Daily Mail», ο σκοτσέζος οικοδόμος και πατέρας δύο παιδιών Colin Banks πήγε να τραβήξει μετρητό από ΑΤΜ της Σκοτίας όταν συνειδητοποίησε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει να παραλάβει το χρήμα.

Κι ενώ κάποιοι θα σκέφτονταν να κρατήσουν τα 35 αυτά ευρώ, ο πάντα έντιμος Colin τα παρέδωσε στους υπαλλήλους του καταστήματος. Και ακριβώς μισή ώρα αργότερα κέρδισε ένα από αυτά τα στοιχήματα του ιπποδρόμου που λες «αποκλείεται», βγάζοντας με 1,5 λίρα ακριβώς 49.077! Όσο για τις πιθανότητες να το κερδίσει, ήταν μία στις 372.000.

Όπως είπε στην εφημερίδα: «Λένε πως η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική και για μένα ήταν στα σίγουρα. Έχω μεγάλη οικογένεια και τώρα μπορώ να διασφαλίσω το γεγονός ότι όλοι μας θα έχουμε πολύ καλά Χριστούγεννα, τα καλύτερα που είχαμε ποτέ ως οικογένεια».

Κι αν αναρωτιέστε τι απέγιναν εκείνες οι 30 λίρες, επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Όπως είπε ο Colin, που δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, επέστρεψε στο σουπερμάρκετ την Κυριακή, βρήκε την υπάλληλο που είχε δώσει τα λεφτά και εκείνη τον διαβεβαίωσε πως ο ξεχασιάρης πελάτης είχε επιστρέψει και τα πήρε.

«Υποθέτω πως σε μια καλή πράξη αξίζει μια δεύτερη», είπε ο Colin. Όσο για την εταιρία ηλεκτρονικού στοιχηματισμού που έπαιξε ο Σκοτσέζος δήλωσε πως η νίκη του ήταν «μια από τις μεγαλύτερες που έγιναν ποτέ στις ηλεκτρονικές ιπποδρομίες»…

localStorage.clear();


Πηγή