Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Έκανε παράπονα για αεροπορική, τα άκουσε για τα καλά από οργισμένη υπάλληλο

Μια υπάλληλος γνωστής αεροπορικής αποκάλεσε πελάτη «χοντρό βρομιάρη» όταν εκείνος τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν στην κινέζα σύζυγό του.

Η Lauren Coupland από το Ντέρμπι της Αγγλίας βγήκε και ξεσπάθωσε στο Facebook όταν ο David Bookbinder παραπονέθηκε στη Ryanair για την περιπέτεια που είχε η σύζυγός του Wang Yi με τη βίζα της, κάτι που της στέρησε το ταξίδι.

Ο Bookbinder μίλησε σε τοπική βρετανική εφημερίδα για το απρόοπτο, εξαγριώνοντας την Coupland, η οποία έγραψε στη σελίδα της: «Στοιχηματίζω ότι η γυναίκα του ευχόταν να μην ανέβει στο αεροπλάνο και να συνεχίσει εκείνος το ταξίδι του χωρίς αυτή. Δηλαδή να ξυπνάς δίπλα στον χοντρό αυτό βρομιάρη κάθε μέρα!».

Το κωμικοτραγικό είναι πως η Coupland είναι υπεύθυνη του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Ryanair! Κι αυτό είχε να πει για την ταλαιπωρία του ζεύγους που καθηλώθηκαν σε αεροδρόμιο της Αγγλίας χωρίς να μπορούν να επιβιβαστούν στην πτήση τους για Τενερίφη.

Από τον σάλο, η Coupland έσπευσε να σβήσει κάθε αναφορά στη Ryanair από το προφίλ της, ξέχασε όμως τις φωτογραφίες που ποζάρει με τη στολή. Η Ryanair, από την πλευρά της, δήλωσε πως αρνείται να σχολιάσει «ανεπιβεβαίωτα posts στα κοινωνικά μέσα»…

localStorage.clear();


Πηγή