Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Έκλεβε συστηματικά τον Δημήτρη Σούρα η οικιακή του βοηθός -Τι κατηγορείται ότι έκλεψε

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 36χρονης για κλοπή κατ’ εξακολούθηση στην οικία του ψυχιάτρου, Δημήτρη Σούρα, στην οποία εργάζονταν.

Συγκεκριμένα, η δράστις, εδώ και πέντε χρόνια, εργαζόταν περιστασιακά ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του ψυχιάτρου, και κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος απέσπασε πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας, μεταξύ αυτών και κοσμήματα.

Έκλεψε βραχιόλι μεγάλης αξίας και το έδωσε ως ενέχυρο

Η κατηγορούμενη κατά την προσαγωγή της, πρωινές ώρες της Τετάρτης (17/10) στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, αποδέχθηκε την αφαίρεση βραχιολιού μεγάλης αξίας, το οποίο είχε παραδώσει ως ενέχυρο σε ενεχυροδανειστήριο. Το βραχιόλι εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, ενώ υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής για κλοπή κατ’ εξακολούθηση από οικία στην οποία εργάζονταν ως οικιακή βοηθός

Από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης αλλοδαπής για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, η 36χρονη που εργάζονταν περιστασιακά σε οικία στο Κολωνάκι ως οικιακή βοηθός, προέβη κατά τη διάρκεια χρονικού διαστήματος (5) ετών σε κλοπές αντικειμένων, μεταξύ αυτών κοσμήματα μεγάλη αξίας.

Η κατηγορούμενη κατά την προσαγωγή της, πρωινές ώρες της 17-10-2022 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, αποδέχθηκε την αφαίρεση βραχιολιού μεγάλης αξίας το οποίο είχε παραδώσει ως ενέχυρο σε ενεχυροδανειστήριο. Το βραχιόλι εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Πηγή