Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ένας ακριβοπληρωμένος άντρας συνοδός αποκαλύπτει τι θέλουν οι γυναίκες

Ο Ryan James είναι ένας 31χρονος Αυστραλός που πριν από έξι χρόνια πήρε την απόφαση να κάνει στροφή στην επαγγελματική του καριέρα, αφήνοντας την πολύ καλή θέση που είχε σε χρηματοοικονομική εταιρεία για να γίνει συνοδός κυριών. Η βάση του βρίσκεται στο Σίδνεϊ και όπως λέει, κερδίζει από 285 δολάρια έως 4.500 δολάρια ΗΠΑ για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη διάρκεια.

Το έναυσμα για να ασχοληθεί με το χώρο του το έδωσε μια πρώην σύντροφός του που δραστηριοποιούταν ήδη στη βιομηχανία του σεξ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094950449-0’); });

Στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με τίτλο «Tα απομνημονεύματα ενός άνδρα συνοδού. Τα μυστικά της βιομηχανίας του σεξ», βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Morning Show», όπου μίλησε για τον τρόπο που η οικογένειά του υποδέχθηκε τη νέα του ζωή, αλλά και για το τι ακριβώς είναι αυτό που του ζητούν οι γυναίκες.

«Στην αρχή δεν το είχα πει στην οικογένειά μου. Όταν ξεκίνησα, το είπα πολύ γρήγορα στους φίλου μου. Η οικογένειά μου το ανακάλυψε λίγο αργότερα», δήλωσε.

«Οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Δεν μου συμπεριφέρονται διαφορετικά λόγω της επιλογής μου. Πιθανότατα δεν είναι το είδος δουλειάς που θα επέλεγαν οι γονείς για τα παιδιά τους, αλλά εξακολουθούν να με αντιμετωπίζουν καλά».

Στην προσωπική του ιστοσελίδα περιγράφει τον εαυτό του ως «ευγενή, καλλιεργημένο και τζέντλεμαν». «Κάθε συνάντηση θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη, αφήνοντάς σας να θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά», υπόσχεται.

Έχει μάλιστα και μια λίστα επιθυμιών για δώρα που μπορούν οι πελάτισσες να του αγοράσουν, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πανάκριβα κουστούμια, παπούτσια και ρολόγια, ενώ δέχεται και φιλανθρωπικές δωρεές.

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία που προσφέρει είναι τα πολυτελή ραντεβού για δείπνο.

Το σενάριο περιλαμβάνει ένα τυπικό δείπνο γνωριμίας και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο ή το σπίτι του πελάτη για μια εξατομικευμένη και προσωπική εμπειρία. Η χρέωση κυμαίνεται από 3.500 δολάρια για έξι ώρες ευχαρίστησης και φροντίδας έως 4.500 δολάρια για ολονύχτιο πιτζάμα πάρτι με πρωινό στο κρεβάτι.

Η συντροφιά, όπως λέει, είναι πολύ σημαντική για τις γυναίκες. «Το στοιχείο της συντροφιάς υπάρχει λίγο-πολύ σε κάθε πελάτη που βλέπω. Απ’ ότι έχω διαπιστώσει οι άνδρες εστιάζουν στην σεξουαλική διάσταση των πραγμάτων. Οι γυναίκες επίσης εστιάζουν στο σεξ, δεν θα έρχονταν να με δουν άλλωστε χωρίς αυτό, αλλά περνάμε πολύ χρόνο συζητώντας επίσης».

Όπως λέει, πολλές από τις πελάτισσές του θα μπορούσαν εύκολα να γνωρίσουν έναν άνδρα σε κάποιο μπαρ, αλλά δεν το κάνουν γιατί αυτό που θέλουν είναι «μια διαφορετική εμπειρία».

Κάποιες είναι πρόσφατα διαζευγμένες, ενώ υπάρχουν και αυτές που εξακολουθούν να είναι παντρεμένες αλλά έχουν καιρό να έρθουν σε ερωτική επαφή με τον σύζυγό τους. Ακόμα και ζευγάρια βρίσκονται στο πελατολόγιό του. «Έχω πελάτες που είναι ζευγάρια και επιθυμούν να κάνουν τρίο, όπως επίσης και γυναίκες που είναι παρθένες».

Οι πιο νέες πελάτισσές του είναι μόλις 20 χρόνων, αλλά γενικότερα σπανίζουν καθώς η συντριπτική πλειοψηφία είναι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. «Η πιο νέα πελάτισσα που είχα ήταν 20 χρόνων. Είναι πολύ σπάνιο, αλλά συμβαίνει συχνά».

Γενικότερα όπως λέει, οι γυναίκες που συναντά δεν έχουν κάποιες συγκεκριμένες φαντασιώσεις που θέλουν να πραγματοποιήσουν με έναν συνοδό. «Θέλουν να έχουν την προσοχή σου, να εστιάσεις σε αυτές. Σε πολλές αρέσει η ανταπόδοση, αλλά γενικότερα θέλουν να βρίσκεται η ευχαρίστησή τους στο επίκεντρο», εξηγεί.

Περιγράφοντας τη δουλειά του, λέει: «Ο τρόπος που περιγράφω έναν συνοδό είναι ο εξής: κάθε κορίτσι μπορεί να πάει σε ένα μπαρ και να ζητήσει από έναν τύπο να πάνε σπίτι της και να της κάνει μασάζ στην πλάτη. Πολλοί θα έλεγαν ναι. Δεν είναι όμως επαγγελματίας μασέρ. Ίσως να το διασκεδάσει η κοπέλα, αλλά δεν είναι επαγγελματίας. Αν επιθυμείς μια σίγουρη σεξουαλική εμπειρία, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις αυτό που ακριβώς θέλεις, αλλά ένας συνοδός μπορεί να σου την προσφέρει».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή