Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ένας 50χρονος Μεξικανός… τερμάτισε τη ζήλια και κινδύνεψε να πεθάνει

Ένας 50χρονος Μεξικανός… τερμάτισε τη ζήλια και κινδύνεψε να πεθάνει

Τη ζωή του σε κίνδυνο έθεσε ένας 50χρονος άνδρας από το Μεξικό ο οποίος τερμάτισε τη ζήλια κινδύνεψε να πεθάνει μέσα στο τούνελ που ο ίδιος έσκαψε προκειμένου να την παρακολουθεί!

Όλα ξεκίνησαν όταν η 58χρονη σύντροφός του αποφάσισε να τον χωρίσει έπειτα από 14 χρόνια έγγαμου βίου επειδή δεν άντεχε τη ζήλια του κάτι που την δικαίωσε απόλυτα με βάση και την εξέλιξη της ιστορίας.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα mexiconewsdaily.com, αποφάσισε να παρακολουθεί κάθε της κίνηση και έτσι επί μία ολόκληρη εβδομάδα έσκαβε ένα τούνελ κάτω από το σπίτι της για να την… έχει από κοντά.

«Άκουγα ήχους για πολλές ημέρες και δεν μπορούσα να καταλάβω από που προέρχονται. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν γάτες. Έπειτα, έψαξα με έναν γείτονά μου το κτίριο, αλλά δεν βρήκαμε κάτι. Ξαναέψαξα και βρήκα κάτι περίεργο. Παπούτσια, μαχαίρια και νερό!», είπε η γυναίκα η οποία λίγο αργότερα έντρομη ειδοποίησε την αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αρχές βρήκαν τον άνδρα μέσα σε τούνελ σε άθλια κατάσταση. Ήταν μεθυσμένος και πλήρως αφυδατωμένος.

Ο δράστης, αρχικά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο κι αφού η κατάστασή του κρίθηκε από τους γιατρούς ικανοποιητική και υπό έλεγχο οδηγήθηκε στην φυλακή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή