Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Ένα υπέροχο προκάτ σπίτι… 400.000 ευρώ

Τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι υποτίθεται φτηνότερα, μόνο που αυτό έχει δεχτεί το μαγικό άγγιγμα του γνωστού σχεδιαστή Φιλίπ Σταρκ.

Ο Γάλλος συνεργάστηκε με τη Riko ώστε να μεταφέρει τη μοναδική αισθητική του στον χώρο των προκατασκευασμένων σπιτιών.

Η διαχρονική αισθητική του συνδυάζεται με την προωθημένη τεχνολογία και τις φιλικές στο περιβάλλον λύσεις της Riko, έχοντας ως αιχμή του δόρατος το αψεγάδιαστο στιλ.

Καθένα από τα 34 προκατασκευασμένα Riko x Starck Prefabricated Accessible Technological Homes διαφέρει σε μέγεθος, υλικά και τεχνικά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνοντας από φωτοβολταϊκά πάνελ και ανεμογεννήτριες μέχρι και συλλέκτες νερού. Όσο για τον χρόνο παράδοσης, είναι έτοιμο σε λιγότερο από 6 μήνες.

Και παρά το γεγονός ότι όλα τους έχουν δεχτεί τις μαγικές πινελιές του Φιλίπ Σταρκ, ο πελάτης διατηρεί τη δυνατότητα να αφήσει τη δική του σφραγίδα στο σπίτι, βάζοντας το προσωπικό του γούστο στην ήδη εκπληκτική δημιουργία.

Επιλέγοντας, ας πούμε, διαφορετική πρόσοψη, άλλο τύπο σκεπής, αλλά και μια πληθώρα επιλογών για το εσωτερικό, από ξύλα και βερνίκια μέχρι φωτισμούς, πατώματα, πλακάκια μπάνιου και ό,τι άλλο αγαπά η καρδιά του…

localStorage.clear();


Πηγή