Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ένωση Κεντρώων: Περιμένουμε την δεύτερη Κυριακή για να αρχίσουμε τη συζήτηση με αληθινά πυρά

«Περιμένουμε και την δεύτερη Κυριακή για να αρχίσουμε τη συζήτηση με αληθινά πυρά» σχολίασε η Ένωση Κεντρώων, σχετικά με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΚ επισημαίνει, ότι «όταν κοπάσει ο ενθουσιασμός για τις 210.000 που προσήλθαν να ψηφίσουν, τότε σίγουρα θα θυμηθούν και αυτοί που προσήλθαν στην ψηφοφορία, τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, το Καστελόριζο του Γιώργου Παπανδρέου, το 1 εκατ. ρουσφέτια της εποχής Ανδρέα και την ψήφο της Φώφης για τις 50 έδρες μπόνους, που δίνει ελπίδα αυτοδυναμίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Αναφερόμενη στα debate που προηγήθηκαν του πρώτου γύρου της εκλογής νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, η Ένωση Κεντρώων σχολιάζει, ότι «όλοι οι υποψήφιοι είχαν ο καθένας διαφορετικές αντιλήψεις για το με ποιον πρέπει να πάει να κάνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. Για την απλή αναλογική, για το τι πολιτική πρέπει να ακολουθηθεί στα οικονομικά, στο χρέος, στις συντάξεις, στις προτάσεις για το νέο Σύνταγμα, κάθε υποψήφιος ήταν και με διαφορετική άποψη».

Τέλος, στην ανακοίνωση της, η ΕΚ υπογραμμίζει, ότι «ένα κόμμα που ψάχνει για αρχηγό, ψάχνει για πρόγραμμα, συνεχίζει και έχει στους κόλπους του αυτούς που επί χρόνια έκαναν ρουσφέτια και έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια».

localStorage.clear();


Πηγή