Κυριακή , 21 Δεκέμβριος 2025

Ένωση Κεντρώων: Υποκινούμενη η επίθεση στον πατριάρχη Θεόφιλο

Την επίθεση κατά του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου από χριστιανούς Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη καταδίκασε με κατηγορηματικό τρόπο, μέσω ανακοίνωσής της, η Ένωση Κεντρώων.

Μέσω αυτής ζητά «την αποτελεσματική του προστασία από τις αρμόδιες αρχές ώστε τέτοια απαράδεκτα επεισόδια που μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες, να μην επαναληφθούν στο μέλλον».

Με το κόμμα της αντιπολίτευσης να τονίζει: «Ελπίζουμε ότι όσοι συμμετείχαν στην επίθεση ήταν υποκινούμενη ομάδα μεμονωμένων ατόμων γιατί γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία του παλαιστινιακού λαού σέβεται και τιμά το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων το οποίο έχει αμέριστα συμπαρασταθεί στους Παλαιστίνιους σε όλους τους δύσκολους καιρούς της ιστορίας τους».

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

«Γυμνοσάλιαγκας, θρασύδειλος»: Τα «γαλλικά» της Κωνσταντοπούλου στον Λαζαρίδη, υπερασπίστηκε τον Καραναστάση

Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου εναντίον του Μακάριου Λαζαρίδη, που, όπως είπε, «κάνει τη …

Daily-News.GR