Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Έτσι πέρασαν οι αδερφές Ομπάμα την τελευταία νύχτα στον Λευκό Οίκο

Η Μάλια και η Σάσα Ομπάμα αποκαλούσαν τον Λευκό Οίκο «σπίτι» για οκτώ χρόνια. Οι πρώην «Πρώτες Κόρες» πέρασαν τη μισή παιδική και εφηβική τους ηλικία στην προεδρική κατοικία και όπως ήταν φυσικό ήταν πολύ δύσκολο για εκείνες να φύγουν.

Όσο για το πώς πέρασαν την τελευταία τους νύχτα στον Λευκό Οίκο; Κάλεσαν φίλες τους για να κοιμηθούν όλες μαζί και έφαγαν πίτσα.

Τις αποκαλύψεις έκανε η μητέρα τους Μισέλ Ομπάμα. «Τα κορίτσια μου είναι όπως όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και μου είπαν ότι οκτώ φίλες τους θα έρθουν στο Λευκό Οίκο για να τις φιλοξενήσουμε για το βράδυ και θέλουμε πίτσα και κοτομπουκιές», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία σε συνέντευξή της.

«Τη στιγμή της μετάβασης, ακριβώς πριν ανοίξουν οι πόρτες και υποδεχθούμε τη νέα οικογένεια, τα παιδιά μας έφευγαν από την πίσω πόρτα με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας αντίο σε όλους», αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα.

Η πρώην Πρώτη Κυρία είπε ότι η ίδια προσπάθησε να συγκρατήσει την συγκίνησή της γιατί δεν ήθελε να την δουν αναστατωμένη οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου. «Δεν ήθελα να έχω δάκρυα στα μάτια μου, γιατί ο κόσμος θα νόμιζε ότι κλαίω λόγω του νέου προέδρου», είπε χαρακτηριστικά η Μισέλ Ομπάμα.


Πηγή