Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Έφαγε πόρτα από τη Φώφη και μετά πήγε στους ΑΝΕΛ

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες προσχώρησε πριν από λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στους ΑΝΕΛ. Ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094710702-0’); });

Ο κ. Φωκάς, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων.

Για όσους δεν θυμούνται ο κ. Αριστείδης Φωκάς, τον Απρίλιο του 2018 στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ήταν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, που φώναζε το σύνθημα «Να καεί, να καεί, η π…να η Βουλή» μαζί με τους οπαδούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr η πόρτα των ΑΝΕΛ ήταν η δεύτερη που χτύπησε ο κ. Φωκάς αφού όλη την προηγούμενη βδομάδα ζητούσε συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά για να προσχωρήσει στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να είναι υποψήφιος στην Β’ Θεσσαλονίκη όπου πολιτεύεται. Μία συνάντηση όμως που δεν έγινε ποτέ καθώς η Φώφη Γεννηματά απάντησε αρνητικά στους διαμεσολαβητές. «Και οι μέρες είναι πονηρές και  το πρόσωπο αμφιλεγόμενο ας πάει όπου αλλού θέλει….» έλεγε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Έτσι ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς χτύπησε την πόρτα του Πάνου Καμμένου προκειμένου να γίνει ο έκτος βουλευτής του προέδρου των ΑΝΕΛ βοηθώντας τον έτσι να διατηρήσει την κοινοβουλευτική του υπόσταση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή