Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Έφηβη έχασε τη ζωή της από πλαστική στο στήθος που πήγε στραβά

Έφηβη έχασε τη ζωή της από πλαστική στο στήθος που πήγε στραβά – Newsbeast

Μια νεαρή κοπέλα από το Κολοράντο που υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη μετά την περιπέτεια που είχε με μια πλαστική στο στήθος είναι πλέον νεκρή.

Η 19χρονη Emmalyn Nguyen πέρασε πάνω από 14 μήνες χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον, όπως μεταδίδει ο σταθμός KCNC.

«Οι γονείς και οι συγγενείς της Emmalyn είναι συντετριμμένοι», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας David Woodruff, «η πορεία των γεγονότων ήταν απροσδόκητη».

Η Nguyen είχε κανονίσει να κάνει αυξητική στήθους με τον πλαστικό χειρουργό Dr. Geoffrey Kim την 1η Αυγούστου 2019 σε κλινική του Κολοράντο.

Όταν της χορήγησαν ωστόσο το αναισθητικό, εκείνη έπαθε ανακοπή καρδιάς και δεν μπήκε ποτέ στο χειρουργείο. Ο γιατρός ομολόγησε κατόπιν πως δεν κάλεσε ασθενοφόρο για 5 ολόκληρες ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού.

Ο Woodruff δήλωσε πως η μικρή φαινόταν να σημειώνει μια μικρή πρόοδο κατά τους τελευταίους μήνες, από τις 2 Οκτωβρίου ωστόσο η υγεία της επιδεινώθηκε και υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Την επανέφεραν στη ζωή, δύο μέρες αργότερα έχασε ωστόσο τη μάχη.

Η οικογένειά της έχει μηνύσει πλαστικό και αναισθησιολόγο. «Οι γονείς της Emmalyn πιστεύουν πως είναι επιτακτικό να πουν την ιστορία της Emmalyn, ώστε και δικαιοσύνη να αποδοθεί αλλά και να αποτραπεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλο ασθενή», δήλωσε ο δικηγόρος στο κανάλι.


Πηγή