Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Έφτασε η ώρα της HORECA

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση της 12ης HORECA 2017, της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Με 550 εκθέτες, 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος στα special events, η HORECA θα καθορίσει και πάλι τις εξελίξεις στον ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας και της εστίασης.

Η έκθεση που άλλαξε τα δεδομένα για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Eστίαση, αναμένεται να συγκεντρώσει για άλλη μία χρονιά δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της χώρας, αναδεικνύοντας τις τάσεις του 2017, παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα και προτείνοντας εξελιγμένες λύσεις σε επίπεδο υπηρεσιών, για κάθε σύγχρονη επιχείρηση φιλοξενίας και επισιτισμού.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00, στην κεντρική είσοδο (Lobby 2) του εκθεσιακού κέντρου.

Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

Συνεπής στη μέχρι σήμερα ανοδική πορεία της, η HORECA οργανώνεται και εμπλουτίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως όχι μόνο στις υφιστάμενες ανάγκες των επαγγελματιών, αλλά και σε εκείνες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, με βάση τις κυρίαρχες τάσεις στο εξωτερικό, σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Συγχρόνως, μέσα από την αναβάθμιση των οργανωτικών υποδομών, τον εμπλουτισμό των παράλληλων εκδηλώσεων και την ενίσχυση όλων των θεματικών τομέων, η HORECA 2017 αναδεικνύεται σε μια έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από αντίστοιχες ανταγωνιστικές διεθνείς διοργανώσεις.

Στα πλαίσια αυτά, αναμένεται να υποδεχτεί επαγγελματίες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά επιπλέον από την Κύπρο και τις αναπτυσσόμενες βαλκανικές αγορές, ενώ παράλληλα, στις παρουσιάσεις, τις ημερίδες και τα masterclasses που θα πραγματοποιηθούν στα ανασχεδιασμένα stages της έκθεσης, θα λάβουν μέρος ως key note speakers προσωπικότητες κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πλουσιότερο από κάθε χρονιά το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, μία εμπορική έκθεση θα φιλοξενήσει ένα τόσο σύνθετο και ευρύ πρόγραμμα παρουσιάσεων, ομιλιών και εργαστηρίων που καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών ενός ξενοδοχείου, εστιατορίου ή cafe-bar. Εισηγητές διεθνούς κύρους, αλλά και έμπειροι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της HORECA εμπεριστατωμένες προτάσεις και πετυχημένα case studies στους τομείς της δόμησης, της διακόσμησης, των νέων τεχνολογιών, της γαστρονομίας, του καφέ και των cocktails. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA 2017. Τα λεπτομερή προγράμματα των εκδηλώσεων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.horecaexpo.gr


Πηγή