Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έχασε το κινητό του σε ποτάμι και ο τρόπος που το βρήκαν προκαλεί έκπληξη

Δεκάδες τα βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ από ομάδες δυτών παγκοσμίως, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν χαμένα αντικείμενα στους βυθούς θαλασσών, λιμνών ή ποταμών. Και είναι πάρα πολλά τα αντικείμενα που επιστρέφονται στους ιδιοκτήτες τους σε λειτουργική κατάσταση.

Τα κινητά είναι τα «αγαπημένα» χαμένα αντικείμενα του κόσμου καθώς είναι τα περισσότερα από αυτά που ανεβαίνουν στον αφρό από τους δύτες. Ένας άνδρας στον Καναδά λοιπόν μάλλον θα πρέπει να νιώθει πάρα πολύ τυχερός μιας και μόλις δύο μέρες αφού έχασε το iPhone του, τον ενημέρωσαν ότι είχε βρεθεί.

Το αξιοπερίεργο όμως ήταν το πώς η δύτης Κέρις Χέρσι πρόσεξε το κινητό σε ποτάμι κοντά στο Γουέστ Μπέι στο Ντόρσετ. Η δύτης είχε βουτήξει στο νερό και ξαφνικά είδε ένα φωτάκι να αναβοσβήνει από τον βυθό και αμέσως πήγε προς τα εκεί. Ήταν η ειδοποίηση από τα μηνύματα που εμφανίζονταν στην αρχική σελίδα του τηλεφώνου.

Όταν έφτασε στη στεριά και το έβγαλε από τη θήκη, διαπίστωσε πως όχι απλά δούλευε κανονικά, αλλά είχε και 84% μπαταρία ακόμα.

Όπως μετέδωσε η Mirror, ο άνδρας είχε πάει στη περιοχή για κανόε-καγιάκ όταν ξαφνικά, το smarphone του έπεσε μέσα στο νερό, σε ένα σημείο που το βάθος έφτανε τα 12 μέτρα.

Η δύτης αφού είδε ότι το τηλέφωνο λειτουργούσε έψαξε στις επαφές, κατάφερε μετά από κάποια τηλέφωνα να βρει τον ιδιοκτήτη του και φρόντισε ώστε να του επιστραφεί.

localStorage.clear();


Πηγή