Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Έψαλαν τα κάλαντα στον Απόστολο Τζιτζικώστα

Κάλαντα, παραδοσιακή μουσική και ευχές γέμισε σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχτηκε παιδιά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης που του έψαλαν τα κάλαντα.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Τα κάλαντα θα τραγουδήσουν, μεταξύ άλλων, η Μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας, η Μπάντα της Αστυνομίας, το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, ο Σύλλογος Κερκυραίων «Φαίακες» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αξέχαστη Πατρίδα».

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που αυτές τις μέρες έχουν περισσότερο την ανάγκη μας, να είναι γεροί δυνατοί, υγιείς και να ξέρουν ότι υπάρχουν δομές στη χώρας μας, όπως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που στηρίζει και βοήθα όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί από την κρίση και χρειάζονται την ανάγκη μας», τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας και πρόσθεσε:

«Αυτό που εύχομαι για την Περιφέρειά μας είναι μέσα από τη σημαντική δουλειά που κάνουμε να κατορθώσουμε το 2017 να ολοκληρώσουμε σωστά όλα τα έργα που έχουμε προγραμματίσει, έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής του κόσμου και ταυτόχρονα θα βοηθήσουν σιγά σιγά τη Βόρεια Ελλάδα να ξαναμπεί σε μια αναπτυξιακή τροχιά. Χρόνια Πολλά!’».

Περισσότερες ειδήσεις για την Θεσσαλονίκη στο thestival.gr


Πηγή