Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ήθελε να μοιάσει στον Τζόκερ, τον περιμένει όμως η φυλακή

Ο 29χρονος Damien Hammond μεταμφιεζόταν σε Τζόκερ και έφερνε τον τρόμο στην πραγματική Γκόθαμ, αυτή που βρίσκεται στο Νότιγχαμσαϊρ της Αγγλίας.

Δανειζόμενος τη μορφή του κακού του Batman, έπαιζε κρυφτοκυνηγητό με την αστυνομία και τον κόσμο για διάστημα 3 μηνών. Όπως μεταδίδει όμως η εφημερίδα «The Sun», τον έπιασαν τελικά και ομολόγησε τα αδικήματά του, μεταξύ των οποίων καταστροφή περιουσίας, παρεμπόδιση αστυνομικής έρευνας, κατοχή κάνναβης και άλλα πολλά.

Παραδέχτηκε όμως και τις μοχθηρές φάρσες που σκάρωνε σε υπαλλήλους σουπερμάρκετ και εμπορικών κέντρων, τους οποίους τρόμαζε όπως μπορούσε. Ακόμα και σε αυτοκινητιστές έκανε πλάκες, σημαδεύοντάς τους με τον αναπτήρα του που έχει τη μορφή πιστολιού.

«Ο σκοτεινός πρίγκιπας της Γκόθαμ χτύπησε ξανά», έτσι τον προλόγιζε ο τοπικός Τύπος, καθώς παραείχε γίνει γνωστός στους κατοίκους της πόλης.

Καταδικάστηκε πρόσφατα σε φυλάκιση 22 μηνών από το Δικαστήριο του Νότιγχαμ, όπου εμφανίστηκε μάλιστα με το χαρακτηριστικό πράσινο μαλλί του: «Στείλτε με στη φυλακή, δεν με νοιάζει», ούρλιαζε στην αίθουσα όταν ανακοινώθηκε η ετυμηγορία, «θα σκοτώσω κάποιον σήμερα»!

localStorage.clear();


Πηγή