Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Αγώνας δρόμου για τη δημιουργία παιδικής χαράς

Ένας αγώνας δρόμου με στόχο τη δημιουργία μιας σύγχρονης παιδικής χαράς για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον 2ο φιλανθρωπικό αγώνα «Fluo Charity Run», τον οποίο διοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης με τον αθλητικό σύλλογο Ερμής 1877 και την υποστήριξη της ΔΕΘ – HLEXPO.

Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όσους ενδιαφέρονται με την ελάχιστη συμβολική καταβολή των δύο ευρώ στον κουμπαρά του ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός».

«Είναι ο τελευταίος αγώνας που ο Δήμος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει για το 2016 και θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Παραλία. Ετσι, δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και την αγωνιστική ετοιμότητα τους, παράλληλα όμως και ο υπόλοιπος κόσμος, μέσω της συμμετοχής του, αποκτά τη δυνατότητα της συνεισφοράς. Φέτος θέσαμε έναν στόχο, με τα χρήματα του κουμπαρά να δημιουργηθεί μία νέα παιδική χαρά στον εξωτερικό χώρο του ιδρύματος» ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Την εκκίνηση του αγώνα των 5 χλμ αναμένεται να δώσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.


Πηγή