Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αλέξης Πατέλης: Είμαι περήφανος που ανήκω στη ΝΔ -Τη μεγαλύτερη κριτική τη δέχθηκα από οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ

Ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης μίλησε πρόσφατα για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο.

Ο κ.Πατέλης κατά την ομιλία του στο ετήσιο μονοήμερο συνέδριο της LiFO και της Tsomokos ανέφερε πως εξεπλάγην όταν δέχθηκε τη μεγαλύτερη επίθεση και κριτική από μερικές ακτιβιστικές οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ, επειδή δεν γίνεται ένας που φοράει γραβάτα και κουστούμι να βγαίνει και να μιλάει για τα ΛΟΑΤΚΙι δικαιώματα. Τόνισε όμως ότι είναι περήφανος που ανήκει στη ΝΔ, αλλά και ότι είναι μέρος της μίας κυβέρνησης που νομοθέτησε υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ.

Είμαι περήφανος που ανήκω στη ΝΔ

«Με μεγάλη μου έκπληξη τη μεγαλύτερη επίθεση και κριτική δέχθηκα από μερικές ακτιβιστικές οργανώσεις ΛΟΑΤΚΙ, οι οποίες θεώρησαν ότι δεν γίνεται ένας που φοράει γραβάτα και κουστούμι να βγαίνει και να μιλάει για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα και ότι εν πάση περιπτώσει ποιος είσαι εσύ που μιλάς εκ μέρους μας.
Εγώ είμαι περήφανος που ανήκω στη ΝΔ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος μίας κυβέρνησης, η οποία νομοθέτησε το 25% ποσόστωση στα διοικητικά συμβούλια των εισηγμένων εταιρειών. Που βάζει στα σκαριά τον προσωπικό βοηθό για τα ΑΜΕΑ. Για τους ΛΟΑΤΚΙ που έχουν μπει οι τρανς σε προγράμματα επιδότησης εργασίας. Το γενικότερο πρόγραμμα κατάρτισης που συζητήσαμε πριν για το Diversity Awareness».


Πηγή