Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Αλεξανδρούπολη: 18χρονη κατηγορεί για ξυλοδαρμό τον σύζυγό της και δύο συγγενείς του | ΕΛΛΑΔΑ

Μια 18χρονη που κατοικεί στην περιοχή Άβαντος της Αλεξανδρούπολης, μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της πόλης με εμφανή τραύματα στον κορμό και στα χέρια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros24, η νεαρή μουσουλμάνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα της με το αυτοκίνητο του, καθώς σε αυτόν κατέφυγε η κοπέλα, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, και τουλάχιστον άλλα δύο μέλη της οικογένειάς του.

Αλεξανδρούπολη: Μόνο γυναίκες στην κηδεία της 29χρονης Τζεβριέ -Διαμαρτυρία για τη βία κατά των γυναικών [βίντεο]

Γυναικοκτονία -Ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ στο iefimerida: Μου σκότωσε το παιδί, δεν έπρεπε να την αφήσουμε

Η 18χρονη δεν χρειάστηκε τελικά να νοσηλευθεί, αφού τα τραύματά της ήταν επιφανειακά, όμως υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες κι όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μέχρι κι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει επίσημα σαφές αν πρόκειται για κακοποίηση, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτό εκμυστηρεύθηκε η νεαρή γυναίκα στον πατέρα της που την μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την γυναικοκτονία, που συγκλόνισε την Αλεξανδρούπολη. Η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί, μητέρα τριών παιδιών, έχασε τη ζωή της έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της.


Πηγή