Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Ανάγκασε τον νταή γιο του να κυκλοφορεί στην πόλη με ντροπιαστική πινακίδα

Κανείς δεν αγαπά τους νταήδες του σχολείου που κάνουν κόλαση τη ζωή των συμμαθητών τους, ποιος είναι όμως ο κατάλληλος τρόπος για να συνειδητοποιήσουν τη λάθος συμπεριφορά τους;

Η μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα συζητά πλέον τα όσα έκανε ένας πατέρας στον έφηβο γιο του, θέλοντας να του διδάξει ένα μάθημα. Του κότσαρε μια μεγάλη πινακίδα στον λαιμό και τον έβαλε να στέκεται σε πολυσύχναστο δρόμο, θέλοντας να τον ντροπιάσει δημοσίως.

Αυτό έκανε ο εξοργισμένος Michael Yager στον 13χρονο γιο του, Jacob, όταν έμαθε ότι ο κανακάρης του είναι ο νταής του σχολείου. «Είμαι νταής. Κόρναρε αν μισείς τους νταήδες», έγραφε το πλακάτ.

Οι οδηγοί κόρναραν πράγματι στον μικρό και κάποιοι σταμάτησαν κιόλας για να συνομιλήσουν με τον πατέρα και τον γιο. Κάποιοι δεν συμφώνησαν βέβαια με την ανορθόδοξη αυτή τιμωρία και «έλουσαν» τον πατέρα με πολλά και διάφορα.

Όπως δήλωσε ο Michael στο «FOX19»: «Υπέθεσα πως θα του έδινα ένα μάθημα ντροπιάζοντάς τον και κάνοντάς τον να νιώσει όπως νιώθουν και τα άλλα παιδιά. Στο μυαλό μου έκανα το σωστό, αλλά δεν μπορείς να ικανοποιήσεις τους πάντες». Ο μικρός δήλωσε πως ένιωσε «ντροπιασμένος και νευρικός» που στεκόταν έτσι στον δρόμο και εμφανίζεται τώρα συνετισμένος.

dfsd4

Όσο για τον πατέρα, είπε πως ακόμα και η αστυνομία που σταμάτησε εντυπωσιάστηκε από την απροσδόκητη τιμωρία και επικρότησε την ιδέα του. Το ίντερνετ εμφανίζεται πάντως διχασμένο από την παιδαγωγική του μέθοδο…

localStorage.clear();


Πηγή