Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Ανήκουστο: Ανδρας επιχείρησε να σφάξει με αλυσοπρίονο εργαζόμενη στο Δήμο Βόλου

Ένα ανήκουστο περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο: Ένας άνδρας επιχείρησε να σφάξει με αλυσοπρίονο μια εργαζόμενη του Δήμου, μέρα μεσημέρι κι ενώ εκείνη εργαζόταν στην πλατεία Βαμβακουργίας.

Ο
δράστης έσπασε το χλοοκοπτικό μηχάνημα
και επιχείρησε με
το αλυσοπρίονο να σφάξει την
εργαζόμενη,
 σύμφωνα
με την καταγγελία της παράταξης της ΔΑΣ
ΟΤΑ Μαγνησίας.

Η
γυναίκα διασώθηκε χάρη στην ψυχραιμία
της, όταν έσβησε το μηχάνημα και τράπηκε
σε φυγή προς παρακείμενο σπίτι, προκειμένου
να σώσει τη ζωή της.

Η καταγγελία για την επίθεση με αλυσοπρίονο

Η καταγγελία της ΔΑΣ- ΟΤΑ Μαγνησίας αναφέρει: «Ο δράστης της απαράδεκτης εγκληματικής επίθεσης έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την επικίνδυνη συμπεριφορά του τους κατοίκους της περιοχής, προκαλώντας προβλήματα, όχι μόνο στο πάρκο που μαζεύει πολλά μικρά παιδιά, αλλά γενικότερα στην περιοχή, όπου κατοικούν και πολλοί άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, φθάνοντας να μπαίνει και σε αυλές σπιτιών. Είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο η Δημοτική Αρχή να δει το συγκεκριμένο περιστατικό με τη σοβαρότητα που του αρμόζει, να ζητήσει και να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα.

Η συνάδελφος μας κατάφερε ευτυχώς χθες να επιβιώσει. Βίωσε όμως το μεροκάματο του τρόμου. Άλλη μια απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι στους Δήμους, ιδιαίτερα αυτοί στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής (Πράσινο, Καθαριότητα, κτλ), βιώνουν καθημερινά τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια, την υγεία, ακόμα και τη σωματική τους ακεραιότητα. Με ελάχιστα ουσιαστικά μέτρα προστασίας μαζεύουν καθημερινά από όλους τους δημόσιους χώρους κάθε είδους επικίνδυνα υλικά (ψοφίμια, σύριγγες, απορρίμματα, κτλ), διακινδυνεύοντας και τη ζωή τους για να κρατήσουν καθαρή την πόλη. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητας» αναφέρει η παράταξη, που ενημέρωσε την αστυνομία.


Πηγή