Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ανήλικος Ιρανός πρόσφυγας βιάστηκε από επτά Αφγανούς στη Γερμανία

Επτά Αφγανοί που έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία συνελήφθησαν σήμερα κατηγορούμενοι για τον βιασμό ενός ανήλικου Ιρανού, επίσης πρόσφυγα, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές και η αστυνομία.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από 30 άνδρες διεξήγαγε έρευνες στα σπίτια που κατοικούν οι πρόσφυγες, στο Νάγκολντ και το Βίλντμπεργκ. Έψαξαν επίσης στα δωμάτια δέκα Αφγανών αιτούντων άσυλο στη Στουτγκάρδη, σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση της εισαγγελίας του Τίμπινγκεν και της αστυνομίας της Καρλσρούης.

Το θύμα είναι ένας Ιρανός ηλικίας 17 ετών. Οι ύποπτοι φέρεται ότι τον βίασαν πολλές φορές και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους.

Εξάλλου, ένας Σύρος πρόσφυγας καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο της Βόνης σε κάθειρξη 15 ετών επειδή προσπάθησε να σκοτώσει τα τρία ανήλικα παιδιά του, ρίχνοντάς τα από το παράθυρο. Τα δύο από τα παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο 35χρονος δράστης ήθελε με τον τρόπο αυτό να «τιμωρήσει» την σύζυγό του επειδή εκείνη «προσέβαλε την τιμή του».


Πηγή