Τρίτη , 6 Οκτώβριος 2026

Αναστάτωση από ηλεκτρική βλάβη σε σταθμό του μετρό στο Παρίσι

Συναγερμός σήμανε αργά απόψε το βράδυ στο μετρό του Παρισίου όταν από μία ηλεκτρική βλάβη γέμισε με καπνούς το σταθμό Place d’ Italie, στη γραμμή 6.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη, όμως εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε ότι δεν υπήρξε έκρηξη, και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κάποιου είδους επίθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άνθρωποι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω του καπνού.

«Υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα στη γραμμή 6 και εκδηλώθηκε καπνός. Εργάτες συντήρησης βρίσκονται στο σημείο. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε μέρος της γραμμής», ανέφερε εκπρόσωπος του γαλλικού μετρό.


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ήχησε το 112 στην Ιεράπετρα Λασιθίου -Εκτεταμένες καταστροφές σε οδικό δίκτυο και καλλιέργειες

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Κρήτη δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές του νησιού. Ο κρατικός …

Daily-News.GR